Erwin v/d Wekken nieuwe ‘Aap van de Week’ bij S.K.N.W.K. 4

De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee van S.K.N.W.K. 4 zal vanaf nu tijdens het seizoen 2017-2018 iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie (de winnaar van de vorige editie) worden toegekend aan de speler van het vierde eltal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

De ‘Aap v/d Week’ bij de wedstrijd van gisteren tussen Cortgene/Bevelanders 4 en S.K.N.W.K. 4 (helaas 3-1 nederlaag voor de blauw/zwarten) was voor Erwin v/d Wekken. De speler van Ouwerkerk die vanwege het samenwerkingsverband met de lagere seniorenteams en Ouwerkerk bijna wekelijks meespeelt bij het 3e en 4e keepte gisteren een puike pot voor de baggerschuit. Noemenswaardig is dat hij ’s ochtends nog met de vrachtwagen in Keulen stond, maar toch keurig op tijd in Cortgene was om het doel te verdedigen van S.K.N.W.K. 4 (overigens een (leuk) feitje gisteren was dat S.K.N.W.K. 4 met 14 spelers was en deze met maar liefst 11 auto’s naar Cortgene waren gekomen……..)

Vandaar voor Erwin de zeer terechte uitverkiezing voor zevende Aap van de Week dit seizoen. Erwin, van harte gefeliciteerd !!