Slechts vier doelpunten seniorenteams S.K.N.W.K. en één schamel puntje dit weekend

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 2 december 2017, kwamen drie van onze vier seniorenteams in aktie (de wedstrijd M.Z.C. ’11 5 – S.K.N.W.K. 4 werd vanmorgen nog afgelast). Het werd een slechte middag voor de Nieuwerkerkers. Het 1e speelde een bloedeloze 0-0 tegen Colijnsplaatse Boys 1. Hier dus geen doelpunten.

S.K.N.W.K. 2 trof in Sint-Philipsland N.O.A.D. ’67 3. Het werd een afgang voor de blauw/zwarten, want het 2e verloor met maar liefst 6-1 !! De eretreffer was van Toby de Bruine, die zijn seizoenstotaal hiermee op vijf wist te brengen.

Voor S.K.N.W.K. 3 stond de uitwedstrijd tegen Bruse Boys 4 op het programma. Zij keken bij rust al tegen een 5-0 achterstand aan. In de 2e helft herstelden ze nog wat, maar het leverde helaas geen punten op. Wel doelpunten, want de wedstrijd eindigde uiteindelijk in 6-3. De treffers waren van Nick Bouwman, Martijn Padmos en S.K.N.W.K. JO17-1-speler Aron Schott. Voor alledrie was dit de eerste treffer dit seizoen voor een seniorenteam.

A.s. zaterdag, 9 december 2017, komen alle vier seniorenteams weer in aktie voor de competitie. Dan weer volop kansen voor (doel)punten.