Zeer gezellig gourmetavondje inclusief heuse voetbalquiz voor seniorenteams S.K.N.W.K.

Gisterenavond waren zo’n 30 seniorenleden van S.K.N.W.K. in de kantine voor een gourmetavondje. Vanaf 18:00 uur stroomden de spelers binnen en iets na 18:30 uur konden de bakplaten worden aangeslingerd. Onder het genot van een lekker biertje werd er heerlijk gegeten. Zo’n 1,5 later had iedereen zijn buikje wel vol. En nadat met z’n allen alles was opgeruimd kon de kantine worden ingeruimd voor een heuse voetbalquiz.

De aanwezigen werden opgedeeld in groepen van 4 personen. Ze kregen allen 5 x 10 vragen voorgeschoteld. Zo waren er spelregelvragen, vragen over logo’s van clubs uit het Zeeuwse, maar ook nationale en internationale voetbal. Ook foto’s van diverse spelers (zelfs uit de S.K.N.W.K.-gelederen). Dit leverde uiteraard weer veel rivaliteit op, maar zeker ook heel veel hilariteit.

Iets na 23:00 uur was bekend wie de winnaars waren. Ze krijgen hiervoor nog de bijbehorende bekers (waren te laat geleverd). Na de prijsuitreiking gingen sommigen richting huis voor de overigen was het nog tijd de avond af te sluiten met (nog) een biertje aan de bar. Het was een super geslaagd en gezellig avondje.

Dank aan de organisatie (Christian van Vossen, Perry Snoep (maar zeker ook Emiel Pollemans voor de hulp). Een extra dankwoordje is er voor Slagerij en verswinkel B. Timmers voor het heerlijke eten (en de korting !!).

Bekijk meer foto’s van deze avond elders op de site in Het Fotoboek.