Belangrijke winstpartij voor S.K.N.W.K. 2

In pas de 3e wedstrijd na de winterstop wist S.K.N.W.K. 2 weer eens te winnen. Vanmiddag was op het eigen sportpark ‘Het Springer’ Kapelle 3 de tegenstander. Na een 0-0 ruststand waarin aan beide kanten weinig kansen werden afgedwongen, kon S.K.N.W.K. 2 in de rust 4e elftalspeler Wilco de Valk brengen. Met zijn ervaring en rust aan de bal was hij een perfect aanspeelpunt bij de blauw/zwarten.

Uit een vrije trap van Simon van Dongen kwam S.K.N.W.K. 2 op voorsprong in de 2e helft. Via Remco Veenboer, die diep werd gestuurd door De Valk kwam de strakke voorzet hard voor het doel. Een Kapelle-speler wilde de bal wegwerken, maar hij schoot de bal tegen de blauw/zwarte touwen, 2-0.

Omdat Wilco de Valk zelf ook nog scoorde, werd het ook zelfs nog 3-0. En ‘die nul’ van Kapelle 3 was te danken aan prima keeperswerk van Kenneth Boogerd, die zodoende zijn doel schoon hield, maar eigen aan heel S.K.N.W.K. 2 dat heel gedisciplineerd en scherp verdedigde.

Zodoende boekte S.K.N.W.K. 2 in strijd tegen degradatie een hele belangrijke overwinning. Het was overigens al weer van 18 november j.l. dat het 2e nog eens won. Toen was Bevelanders 2 met 4-2 kind van de rekening.

Door de overige uitslagen in de reserve derde klasse blijft het onderin ongemeen spannend om de degradatie plaatsen. Voor S.K.N.W.K. 2 is het te hopen dat deze winstpartij naar meer smaakt. Te beginnen aankomende zaterdag als nummer 2 Nieuwdorp 2 op bezoek komt op ‘Het Springer’.