Alleen dit weekend kun je je nog aanmelden voor Dokter v/d Zande Toernooi 2018 !!

Donderdag 10 mei 2018 (Hemelvaartsdag) wordt bij S.K.N.W.K. zoals gebruikelijk weer Het Dokter van de Zande Toernooi gehouden. Deze keer al weer voor de 39e keer! Naast deelname van onze eigen senioren teams en JO17-1 is het ook weer de bedoeling dat diverse Ex-S.K.N.W.K.-teams en gastteams zullen deelnemen.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is, worden de wedstrijden afgewerkt op een half veld met teams van 7 personen. Natuurlijk ook weer de gebruikelijke ‘handicap” de strafschoppen na afloop van elke gespeelde wedstrijd.

Inmiddels is de organisatie druk bezig met de 39e editie en zijn de Ex-S.K.N.W.K.-ers/gastspelers benaderd. Ben jij ook een Ex-S.K.N.W.K. en/of gastspeler en nog niet benaderd, maar wil je wel meedoen, stuur even een mailtje naar Martijn Neele. Ook als je nog niet gereageerd heb op de uitnodiging graag het verzoek z.s.m. door te geven of je wel of niet mee wilt/kunt doen !! Aanmelden kan alleen nog dit weekend !!

Uiteraard is er na afloop van het toernooi weer genoeg tijd en ruimte voor een hapje en een drankje.

De indeling, het programma en het reglement van het ‘Dokter van de Zande Toernooi’ zullen via deze website bekend worden gemaakt.