SKNWK’er De Jonge legt Zeeland Sport over de knie

Logo Wereldregio

Dion de Jonge heeft eigenhandig Zeeland Sport met een 2-0-nederlaag naar huis gestuurd.

De voetballer van SKNWK scoorde dinsdagavond op sportpark Het Springer beide treffers in de inhaalwedstrijd tegen de Walcherse ploeg. Door de overwinning op de nummer vijf van de vierde klasse A stijgt SKNWK van de elfde naar de negende plaats op de ranglijst. Het zag er aanvankelijk niet naar uit dat SKNWK een (terechte) zege zou boeken. Coach Perry Snoep: ,,Ik vind Zeeland Sport een goede ploeg maar echte kansen hebben ze niet gehad. In het eerste halfuur kwamen we er niet aan: steeds een paar stappen tekort”. Net voor rust kwam SKNWK via een counter op 1-0. ,,In de tweede helft waren wij wel iets beter en gingen ook wat beter voetballen.” Rond de 65e minuut verdubbelde De Jonge de marge via een strafschop.