‘L. Rozenwater Trofee’ S.K.N.W.K. 3 is voor Martijn Neele

Bij S.K.N.W.K. 3 wordt ook tijdens dit seizoen, 2017-2018, na elke wedstrijd van het team de ‘L. Rozenwater Trofee’ uitgereikt. Toepasselijk is de bijbehorende prijs….. Deze wordt aan de speler/leider gegeven die tijdens de wedstrijd de meest ludieke actie had en/of het ongelukkigst speelde.

Gisteren, zaterdag 28 april 2018, speelde S.K.N.W.K. 3 de thuiswedstrijd tegen De Fendert 4. Zoals na de winterstop helaas te vaak het geval is, is het bij het 3e krauwen om voldoende spelers te krijgen. Zo kon het zijn dat het 3e om 12:00 uur nog maar 10 man had (wedstrijd begon om 12:30 uur). S.K.N.W.K. 4-speler Martijn Neele is toen snel om zijn spullen gegaan en kon zodoende om 12:30 uur aan de aftrap verschijnen.

De wedstrijd was eigenlijk helamaal geen wedstrijd, want de tegenstander was veel te sterk (dat waren ze sowieso, maar voor deze editie hadden ze snel nog een aantal 1e elftalspelers ingepast bij De Fendert 4 🙁 ) Na een 1-5 ruststand was de eindstand uiteindelijk 4-8. De 2e helft dus eigenlijk 3-3 en dat was een knap resultaat tegen zo’n bere sterke tegenstander. Overigens kwam deze eindstand tot stand na een werkelijk schitterende vrije trap van Martijn Neele. Hij bepaalde de eindstand door de bal van zo’n 25 meter snoeihard binnen te schieten.

Hierna moest Neele van tenue wisselen en naar het 2e veld voor de wedstrijd S.K.N.W.K. 4 – S.S.V. ’65 5. Ook hier weer de volle 90 minuten voor hem. En in de eerste helft ook nog een treffer (opnieuw uit een vrije trap, maar nu minder mooi dan bij het 3e). Eindstand was uiteindelijk 5-5.

Maar 2 x 90 minuten voetballen én in beide duels ook nog een doelpunt scoren, levert hem wel de terechte uitverkiezing voor de ‘L. Rozenwater Trofee’. Gefeliciteerd !!

1 reactie op "‘L. Rozenwater Trofee’ S.K.N.W.K. 3 is voor Martijn Neele"

1. Maurice | 29-04-2018 at 16:48 |