Alle vier seniorenteams verliezen competitiewedstrijd; slechts vier doelpunten gescoord

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 5 mei 2018, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 speelde de thuiswedstrijd tegen koploper Veere 1. Het 2e speelde eveneens thuis en trof Apollo ’69 2. Voor het 3e en het 4e stonden uitduels gepland tegen respectievelijk Halsteren 4 en Z.S.C. ’62 3.

Na vier zeges op rij hoopte S.K.N.W.K. 1 nu koploper Veere ‘pootje te kunnen lichten’. Ze begonnen nog aardig, maar het was toch Veere dat 2x voor de rust veel te makkelijk mocht en kon scoren. De thuisploeg kreeg wel wat kansjes, maar was niet overtuigend. In de 2e helft wel wat meer balbezit, maar ook nu echt dreigend. Eindstand S.K.N.W.K. 1 – Veere 1 0-2.

Het 2e kwam nog wel op voorsprong tegen Apollo ’69 2. Steven Padmos maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen. Helaas kwam Apollo nog voor de rust op een 1-2 voorsprong. Wat zich in de 2e helft afspeelde, is dramatisch. S.K.N.W.K. 2 vond het blijkbaar allemaal wel best en de arme doelman Daan v/d Cingel (S.K.N.W.K. JO17-1) werd door zijn medespelers hopeloos in de steek gelaten. Simon van Dongen mocht nog wel zijn 4e aantekenen van het seizoen, maar de eindstand werd uiteindelijk maar liefst 2-10….. !!

Het 3e kwam er opnieuw niet aan te pas. Geen (doel)punten, want Halsteren 4 was met 6-0 te sterk.

Onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, speelde een uitwedstrijd in Scharendijke tegen Z.S.C. ’62 3. Helaas ook een matige bezetting tegen een iets te sterke tegenstander. Uiteindelijk scoorden Wim Voorbeijtel en Eddy Kaaisteker nog wel voor het 4e, maar de thuisploeg maakte er maar liefst 7, waardoor de 7-2 eindstand is verklaard.

Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) blijft clubtopscorer. Door zijn treffer deze middag staat hij inmiddels dus op 24 doelpunten. René v/d Bos scoorde dit weekend eens een keertje niet, maar blijft op de 2e plaats met 13 treffers. Julian van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) en Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 4) volgen op een gedeelde 3e plaats met 11 doelpunten.