Geslaagd jeugdkamp 2018

Afgelopen vrijdag, 11 mei 2018, stond het Jeugdkamp op het programma. Namens de evenementencommissie stuurde Christa van Dijke nog een klein verslagje (en zijn er tijdens het jeugdkamp uiteraard foto’s gemaakt):

Rond 19.00 kwamen de spelers van J011-1, J011-2 en J013-1 aan op het sportveld. De helft van de aanwezige kinderen hadden slaap spullen mee, de anderen zouden na de dropping naar huis gaan. We waren blij verrast dat er toch nog een grote groep spelers aanwezig waren voor het avond programma. Zo konden er toch per team partijtjes gespeeld worden tegen de ouders. Hoe leuk is het om je eigen vader of moeder uit te dollen en te winnen met het partijtje. Beide partijen hadden veel lol.

Na de groepsfoto genoten alle aanwezigen van een ijsje van het “IJs meisje”. Rond 21.30 werden de kids per team in de omgeving gedropt.
Alle 3 de groepen kregen de opdracht om met een “heel” ei terug te komen. Dit was voor het ene team makkelijker dan voor het andere team want het team van de J011-1 kreeg de hele doos mee.

Tijdens de dropping werden in de tent de luchtbedden opgepompt en klaar gelegd voor de nacht. De plotselinge stroomstoring werd gelukkig snel verholpen door Maurice . Zonder licht gaat het allemaal een stuk ongemakkelijker. Rond 23.00 waren alle teams binnen en werden er verschillende snacks gegeten en werd er nog lekker gedanst.

De eerste kids kropen rond 23.30 al in de slaapzak om aan hun nachtje te beginnen terwijl de anderen vroegen of de lampen nog even aankonden, want we zien de bal niet meer zo goed. De lampen bleven uit en rond 00.00 uur lag iedereen toch wel op z’n eigen plekje. Rond 01.30 uur waren ook de laatste kinderen stil en hebben we toch een aardig nachtje kunnen maken tot 06.30 toen de eersten weer wakker waren.


We moesten op tijd ontbijten want de J013 vertrok om 08.30 uur naar Stavenisse voor een competitie wedstrijd. Beide teams van JO11 hadden hun wedstrijd afgelopen woensdag al gespeeld dus die hadden een vrije zaterdag (en dat was misschien maar goed ook 😉 )

Na afloop kregen alle kids nog een presentje en kijken we terug op een geslaagde activiteit.

Dank aan de vrijwilligers die geholpen hebben. Martin voor de gezamenlijke warming-up en als scheidsrechter. Maurice voor de bar.
Wim en André voor het wegbrengen van de kinderen bij de dropping. Martine, Hans, Johan, Erwin en Michèl voor het begeleiden van de groepjes tijdens de dropping. En dubbel bedankt voor André, want hij had voor alle vrijwilligers nog een bloemkool meegenomen !!

Bekijk meer foto’s van het jeugdkamp elders op de site in Het Fotoboek !!