Laatste ‘Aap van de Week’ is voor complete team S.K.N.W.K. 4

De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee van S.K.N.W.K. 4 zal vanaf nu tijdens het seizoen 2017-2018 iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie (de winnaar van de vorige editie) worden toegekend aan de speler van het vierde eltal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

De ‘Aap v/d Week’ bij de wedstrijd van gisteren tussen Colijnsplaatse Boys 3 en S.K.N.W.K. 4 (1-3 overwinning voor de blauw/zwarten) werd voorafgaand aan het duel al toegekend. De winnaar van de laatste editie Erwin v/d Wekken vond het gepast deze te geven aan het gehele team. Dit vanwege het feit dat S.K.N.W.K. de afgelopen 2 seizoenen zijn eigen vereniging Ouwerkerk elke week heeft gesteund met spelers (middels het samenwerkingsverband). Daarnaast voelt Erwin zich zelf ook erg goed opgevangen bij S.K.N.W.K. Aankomend seizoen wordt hij zelfs lid bij de Nieuwerkerse club !!

Vandaar voor S.K.N.W.K. 4 terechte uitverkiezing voor ‘Aap van de Week’. Heren, van harte gefeliciteerd !! En dit seizoen nog niet gewonnen als individu ?? Niet getreurd, aankomend seizoen nieuwe ronden, nieuwe kansen 😉