Dirk-Jan Hoek scoort drie keer namens S.K.N.W.K. 3

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 26 mei 2018, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams in aktie. Voor S.K.N.W.K. 1, 2 en 4 was het zelfs de laatste competitieronde. S.K.N.W.K. 3 speelt aankomende zaterdag haar laatste competitiewedstrijd uit tegen W.H.S.

S.K.N.W.K. 1 speelde op het eigen sportpark ‘Het Springer’ tegen Jong Ambon 1. Met na afloop van de wedstrijd een groot feest was alles er aan gelegen om de laatste wedstrijd te winnen. Ook vanwege het feit dat het de laatste wedstrijd was van trainer/coach Perry Snoep die volgend seizoen naar N.O.A.D. ’67 vertrekt. Het was geen beste uitvoering van de blauw/zwarten, maar de punten bleven op ‘Het Springer’. Eindstand 3 – 2. Doelpunten kwamen van Machiel Schot (zijn 11e van het seizoen), Jarno van Nieuwenhuize (zijn 5e) en Dion de Jonge (6e doelpunt namens S.K.N.W.K. 1).

Bij het 2e was de druk eraf. Zij speelden zich vorige week veilig. Dit ging ten kosten van S.S.V. ’65 3, de tegenstander van gisterenmiddag, die vorige week verloren en dus degradeerden. Dus de wedstrijd van gisteren had niets meer om het lijf. Voor S.K.N.W.K. 2 een prima mogelijkheid om het 3e en 4e nog te voorzien van extra spelers, zodat die teams met meer dan genoeg spelers op pad konden. Het 2e won zelf met 0-3 door treffers van verdedigers Leon Pollemans en Joris Spitholt. De andere kwam van de voet van Karl Hanse.

S.K.N.W.K. 3 had wat moeite met het vinden van het veld van Vrederust. Toen ze het uiteindelijk toch hadden gevonden, hadden ze minder moeite met het vinden van het doel !! Ze scoorden namelijk maar liefst 5x !! Echter deed Vrederust dit zelf ook waardoor de 5-5 eindstand is verklaard. Dirk-Jan Hoek scoorde er maar liefst 3 en bracht zijn seizoenstotaal zodoende op 9 doelpunten. Kenneth Boogerd (normaal gesproken keeper bij 2e) scoorde met het hoofd !! Zijn 1e van het seizoen. Ook Nick Bouwman maakte en doelpunt en verdubbelde zijn productie naar 2.

Onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, moest aantreden in Colijnsplaat tegen de plaatselijke Boys van het 3e. Normaal gesproken een lastige opponent, maar met een paar uitstekende spelers van JO17-1 (Stijn Dooge, Dominique Prins, Daan v/d Cingel en Jonathan v/d Velde) en Remco Veenboer van het 2e werden ‘de ouwe mannen’ bij de hand genomen door de jeugd. S.K.N.W.K. was heer en meester en won uiteindelijk met 1-3. Mede dankzij zeer goed keeperswerk van doelman Erwin v/d Wekken. Namens het 4e scoorden Stijn en Dominique (voor beiden hun eerste doelpunten dit seizoen bij de senioren). Remco Veenboer verzorgde het slotakkoord en bracht zijn seizoenstotaal op 3.

Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) blijft clubtopscorer en kan volgende week de Gouden Schoen in ontvangst gaan nemen. Met zijn tot nu toe 27 doelpunten is hij al een tijdje onbereikbaar op de topscorerslijst. Zijn grootste ‘concurrent’ is ploeggenoot René v/d Bos met 15 doelpunten, maar het 4e is uitgespeeld. Julian van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1), Machiel Schot (S.K.N.W.K. 1) en Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 4) volgen op een gedeelde 3e plaats met 11 treffers.

De stand aan kop van de ranglijst is als volgt:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 27-05-2018
Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 27
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 15
Julian van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 11
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 11
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 2 + 4 11
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 2 + 3 9
Richard v/d Sande S.K.N.W.K. 4 8
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 6
Toby de Bruine S.K.N.W.K. 2 + 3 + 4 6
Simon van Dongen S.K.N.W.K. 2 6
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 5
Pierre Ruyssenaars S.K.N.W.K. 3 + 4 5
Justin de Bruine S.K.N.W.K. 1 + 2 4
Remon de Jonge S.K.N.W.K. 1 4
René Verschoor S.K.N.W.K. 1 3
Stefan Vermeer S.K.N.W.K. 1 3
Colin Duinhouwer S.K.N.W.K. 2 3
Jelle Kastelein S.K.N.W.K. 2 3
Remco Veenboer S.K.N.W.K. 2 + 4 3
Martijn Neele S.K.N.W.K. 3 + 4 3
Martijn Padmos S.K.N.W.K. 3 3
Eddy Kaaisteker S.K.N.W.K. 4 3
8 spelers S.K.N.W.K. 2
18 spelers S.K.N.W.K. 1
Eigen doelpunt S.K.N.W.K. 2 + 3 2

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2016-2017