40+ seizoen op Schouwen-Duiveland gisteren afgesloten bij S.K.N.W.K.

Gisteren, vrijdag 1 juni 2018, was er op Schouwen-Duiveland voor de laatste keer dit seizoen nog een keertje 40+ voetbal. Deze keer was de organisatie in handen van ons zelf. Uiteindelijk waren er maar liefst 8 teams aanwezig bij deze editie, namelijk D.Z.C. ’09, Ouwerkerk, Duiveland, Renesse, W.I.K. ’57, FC De Westhoek, Brouwershaven en S.K.N.W.K. Alleen de weergoden werkten gisterenavond niet echt mee, want zowel tijdens als lang na het toernooi kwam de regen met bakken uit de lucht. Overigens mocht dit de pret zeker niet drukken.

 

Om 19:30 uur stonden de eerst wedstrijden gepland. Rond het klokje van 21:15 uur zat het toernooitje erop en na een overheerlijke warme douche was het daarna heel lang druk en gezellig in de kantine van S.K.N.W.K.

Onder het genot van een hapje, drankje, muziekje en heel veel lol werd het afgelopen seizoen nog eens doorgenomen. Uiteraard werd er ook al weer uitgekeken naar het aankomende seizoen 2018-2019 als zeker te weten het 40+ circus weer over Schouwen-Duiveland zal gaan trekken.

Dank aan de organisatie gisteren en aan de barmannen/barvrouwen en keukenprins en DJ 😉 voor een zeer geslaagd avondje, dat tot in de ‘late vroege’ uurtjes doorging 🙂