Het Joachim Glerum Jeugdtoernooi was weer een groot succes

www.onseilandschouwen.nl

Afgelopen zaterdag, 2 juni 2018, werd alweer voor de zeventiende keer het Joachim Glerum Jeugdtoernooi gehouden. En ook nu werd het weer een fantastisch toernooi mede dankzij de prima weersomstandigheden (alleen het zonnetje had zich wel wat meer/vaker mogen laten zien).

NIEUWERKERK – ‘s Ochtends om 09.30 uur trapten de JO9- teams af. Hier speelden 8 teams in 2 poules van 4. Rond het klokje van 11.40 uur was bekend wie de winnaars waren in de beide poules.

Uiteraard was er ook weer de welbekende penaltybokaal met voor alle deelnemende teams een prachtige beker. Daarnaast kregen alle deelnemertjes een mooi badlaken mee naar huis.

Voor de organisatie was het toen snel eten en alles opruimen en in gereedheid brengen voor de middag. Nu was het de beurt aan de JO11-teams. Hier ook 8 deelnemende teams waardoor er ook nu 2 poules van 4 teams waren. Rond 15.10 uur konden hier de eindstanden worden opgemaakt zodat om 15.30 uur de prijsuitreiking kon worden gedaan. Ook nu voor alle teams weer een bokaal en voor alle deelnemers een badlaken.

Onder aanvoering van één van de organisatoren deden alle JO11-teams nog mee een aan mooie versie Links Rechts van het liedje van De Snollebollekes. Een prachtig zicht! Toch weer een mooie dag op ‘Het Springer’ met 16 teams van ongeveer 10 spelers en vele vrijwilligers. Zo zijn er bij zo’n toernooi ongeveer 200 man (en vrouw) bezig met sport, spel en plezier. En dat is toch waar het allemaal om draait!

De organisatie kijkt weer terug op een fantastisch geslaagd toernooi. Dit kan nooit zonder de vele vrijwilligers. Dus bedankt: organisatie, scheidsrechters, keepers, barcommissie, leiders, uiteraard de sponsors en iedereen die we dan nog vergeten zijn. `We hopen ook volgend jaar weer op jullie steun en deelname.”