Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) en Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 3) scoren beiden twee maal

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 10 november 2018, kwamen twee van onze drie seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 had een weekendje vrij. Het 2e moest thuis tegen hekkensluiter Zeelandia Middelburg 2 en S.K.N.W.K. 3 moest ‘op verplaatsing’ naar Koudekerke waar V.C.K. 4 de tegenstander was.

Koen Kraaijenbrink (11)

Voor S.K.N.W.K. 2 leek er geen vuiltje aan de lucht. Ze gingen rusten met een 1-0 voorsprong tegen Zeelandia Middelburg 2 door een treffer van Koen Kraaijenbrink. Toen Koen de stand na de rust ook op 2-0 bracht, kregen de blauw/zwarten voldoende kansen op zelfs de 3-0. Helaas faalden ze nu in de afwerking. Uit het niets kwamen de gasten terug tot 2-1. En zo’n 5 seconden voor het einde kreeg het 2e zelfs nog het deksel op de neus toen zwak uitverdedigen ook nog voor de 2-2 eindstand zorgde. Een behoorlijke domper voor het 2e.

S.K.N.W.K. 3 won met 1-3 van V.C.K. 4. Wilco de Valk maakte twee treffers en Richard v/d Sande scoorde 1x. Hiermee bracht Wilco zijn seizoenstotaal al weer op 10. Voor Richard was het zijn eerste treffer dit seizoen.

Wilco de Valk

Wilco de Valk blijft de topscorer bij de senioren inmiddels met 10 doelpunten. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) en Tim v/d Cingel (S.K.N.W.K. JO19-1, maar hij wist namens S.K.N.W.K. 3 dus al 4x te scoren) zijn de nummers 2 en 3 met respectievelijk 5 en 4 doelpunten. Door zijn twee treffers van vandaag staat Koen Kraaijenbrink met 3 doelpunten op plaats 4 op de ranglijst.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019