S.K.N.W.K. 1 wint ook uitwedstrijd in Dongen tegen Olympia ’60 1

Na de prima overwinning vorige week in Halsteren stond er weer een uitwedstrijd op het programma tegen het eveneens gepromoveerde Olympia ‘60 uit Dongen. Voor deze ‘verre’ uitwedstrijd werd zelfs een busje ingezet om de SKNWK-selectie te vervoeren.

p1470401
Op een goed bespeelbaar veld begon Olympia prima aan de wedstrijd. Vlotjes combinerend liet het SKNWK achter de bal aan lopen en met een sterke spits en veel beweging er omheen zag het er niet goed uit voor SKNWK. Na een knappe aanval over links werd de vrijgespeelde aanvoerder niet goed gedekt en met een hard schot liet hij SKNWK-doelman Mike Bakker kansloos, 1-0 na tien minuten.

p1470415

Olympia bleef de aanval zoeken en even later redde Mike prima op een effectbal richting de linkerhoek. Maar dat het goed zit in de kopjes bij de Nieuwerkerkers was mooi om te zien. Geleidelijk konden ze meer in de duels komen en de eerste echte counter van SKNWK was gelijk raak. Robert Padmos stuurde Remco v/d Berge weg over rechts. Hij kwam goed naar binnen en de verdediger kon Remco niet reglementair afstoppen. De scheids kon niet anders dan naar de stip wijzen en Maarten Padmos benutte het buitenkansje, 1-1.

p1470418
Daarna probeerde de thuisploeg de druk weer op te voeren, maar meer dan een paar schietkansen van rond de zestien kwam er niet uit. Aan de andere kant redde de keeper van de thuisclub nog goed op een inzet van Remco v/d Berge. Ruststand 1-1.

p1470420
Na de peptalk van trainer Perry begon SKNWK scherp aan de tweede helft. Steeds meer duels werden gewonnen en Olympia kwam niet meer aan uitgespeelde aanvallen toe. Na een kwartier in de tweede helft een fout in de opbouw bij Olympia en die werd genadeloos afgestraft. Robert Padmos bediende met een fraaie steekbal Remco v/d berge die de bal met rechts in de korte hoek schoot 1-2. Wat een ontlading weer bij iedereen van SKNWK.

p1470433

Olympia ging steeds meer risico nemen en na weer een prima uitval de voorzet van Robert Padmos werd door de ingevallen Ali Zaman op de paal geschoten. Toch kwam Olympia weer op gelijke hoogte uit een hoekschop. Hierbij ging er van alles mis in de SKNWK-defensie, 2-2.

p1470445

In de laatste 20 minuten werden Justin de Bruine en Julian van Nieuwenhuize nog ingebracht en het doel was duidelijk: dan maar proberen het zwaarbevochten punt uit het vuur te slepen. Maar het werd geen punt, het werden er zelfs drie!!

p1470496
Uit een vrije trap raakte Robert Padmos de paal en in de drukte voor het doel was het supersub Ali Zaman die weer eens op de goeie plek stond en met een halve omhaal alles en iedereen van SKNWK liet juichen, 2-3.

p1470502

Olympia probeerde het nog wel maar na een combinatie met Ali Zaman kon absolute uitblinker Remco v/d Berge alleen doorgaan op de doelman en rustig de bevrijdende 2-4 scoren.

p1470508

Even later blies de goed leidende scheidsrechter Kuipers voor het einde. Net als vorige week weer een fantastische teamprestatie waarbij iedereen er hard voor heeft gevochten. Ook een dikke pluim voor de invallers die prima invielen en lieten zien hoe belangrijk wissels zijn in een team…

p1470517

Nu op naar volgende week. De topper tegen trainer Perry Snoep zijn geliefde ploegje WHS. Komt allen SKNWK aanmoedigen op sportpark ‘Het Springer’ (aftrap is 14:30 uur), want dat zal ook weer hard nodig zijn!!

p1470520

Door: Toon v/d Berge

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 wint ook uitwedstrijd in Dongen tegen Olympia ’60 1"

1. C.Stoutjesdijk | 18-09-2016 at 16:57 |

Remco v/d Berge was de absolute uitblinker en zeker met twee doelpunten.Ali Zaman scoorde ook weer en Maarten Padmos scoorde de penalty.We hopen dat Remco volgende week ook eens laat zien dat hij dan de absolute uitblinker is.Succes mannen tegen WHS.