S.K.N.W.K. 1 ontmoet in bekertoernooi twee nieuwe tegenstanders en één Ex-trainer

Vandaag, zondag 28 juli 2019, heeft de K.N.V.B. de bekerindeling bekend gemaakt voor zowel de A- als de B-categorie. S.K.N.W.K. 1 is deze keer ingedeeld bij Goes 1, Kruiningen 1 en METO 1. Met deze drie ploegen ontmoeten de blauw/zwarten twee nieuwe tegenstanders. Zo kwamen ze in beker- of competitieverband nog nooit uit tegen Goes 1 (zaterdag) en METO 1.

Kruiningen 1 is daarentegen wel een bekende tegenstander. Daar werd in het verleden in competitieverband al 30x tegen gespeeld. Wie ook bekend is bij Kruiningen is de trainer. Dat is namelijk Thomas de Ridder. Hij begon zijn trainerscarrière (bij de standaardteams én op eigen benen) bij S.K.N.W.K. Tijdens de seizoenen 2011-2012 en 2012-2013 had hij de eerste selectie van S.K.N.W.K. onder zijn hoede nadat hij als assistent-trainer van Henk Schouten was overgekomen van ‘buurman’ s.v. Duiveland. Daarna vertrok Thomas naar Nieuwdorp.

Thomas de Ridder (twee seizoenen geleden nog op bezoek op ‘Het Springer’ tijdens een oefenduel tussen S.K.N.W.K. 1 en zijn toenmalige club V.C.K.)

Goes speelt aankomend seizoen overigens in de zaterdag 3e klas A, Kruiningen in de zaterdag 4e klas B en METO in de zondag 4e klasse B. Al met al een paar mooie affiches.

Binnenkort wordt bekend welke wedstrijden ‘uit’ en ‘thuis’ zullen worden gespeeld.