Laatste oproep i.v.m. Instagram-account S.K.N.W.K.

Laptop met Instagram SKNWKLaptop met Instagram SKNWK

S.K.N.W.K. is online erg actief. Via de diverse media-kanalen probeert de webredactie iedereen op de hoogte te houden over het reilen en zeilen binnen onze club. Naast een eigen website heeft S.K.N.W.K. haar eigen accounts op Facebook, LinkedIn en Twitter. Hieraan willen we graag Instagram gaan toevoegen. Echter er is één probleem…

Vier jaar geleden blijkt de naam ‘SKNWK’ al op Instagram te zijn geclaimed. Na één bericht is er daarna nooit een bericht meer geplaatst. Wij als webredactie vinden dit erg jammer en roepen de eigenaar van het SKNWK-account op Instagram dan ook op om het account aan ons over te dragen, zodat we het account dagelijks van nieuwe foto’s en berichten kunnen gaan verzien. Dit zou voor ons een welkome aanvulling zijn op onze online activiteiten. Ben jij of ken jij de eigenaar van dit Instagram-account, dan verzoeken we jou vriendelijk contact met ons op te nemen via postmaster@sknwk.nl

Inmiddels is via Instagram geprobeerd om middels een chatbericht in contact te komen met de beheerder van dit account. Ook hier hebben we nog geen reactie op gekregen. Wie of wie kan ons helpen !?

Omdat ‘Insta’ toch ‘iets’ is voor de jongeren onder ons het verzoek aan onze jeugdspelers om onderling in je team eens na te vragen of iemand van je teamgenoten in het verleden misschien dit account heeft aangemaakt !!??

We weten dat het e-mailadres waar het account mee is aangemaakt begint en eindigt met een f (dus iets in de trend van f???????f@gmail.com). Misschien helpt deze aanwijzing !?

Alvast bedankt!