S.K.N.W.K. 1 maakt het verschil in de 2e helft tegen Spui 1, eindstand 5-1

Vandaag de voorlaatste wedstrijd voor de winterstop voor S.K.N.W.K. 1. Op sportpark ‘Het Springer’ was het Zeeuws Vlaamse Spui 1 de tegenstander. Het eerste kwartier was het van beide kanten niet best, maar Spui slaagde er wel in om verrassend op voorsprong te komen, toen een afgeslagen bal via een been van een S.K.N.W.K.-speler achter doelman Daan van der Cingel verdween, 0-1.

De blauw/zwarten herstelden zich snel nadat een afgemeten voorzet van Jarno van Nieuwenhuize goed werd binnen geknikt bij de 2e paal door verdediger René Verschoor, 1-1. Vlak daarna kreeg de thuisploeg via Jarno dé kans om op voorsprong te komen, maar zijn breed gelegde bal kon net door een Spui-verdediger worden weggewerkt. Tot aan de rust gebeurde er weinig meer en hield Spui het verrassend op, 1-1.

De tweede helft was amper vijf minuten bezig toen de ingevallen Remco v/d Berge (hersteld van een middenvoetsbreuk) met een sublieme pass Jarno van Nieuwenhuize alleen voor de keeper zette. Zoals zo vaak dit seizoen was Jarno zeer koeltjes en rustig tikte hij de 2-1 binnen. Vijf minuten later schoot Jarno een afgeslagen bal vanaf 17 meter mooi onder de lat en was het dus al snel 3-1.

Een op dat moment prima spelend S.K.N.W.K. besliste even later de wedstrijd doordat René Verschoor een hoekschop van Dion de Jonge prima binnen werkte 4-1. Voor René net als Jarno zijn 2e treffer van deze middag.

Nog geen vijf minuten later een combinatie tussen Jarno van Nieuwenhuize en Robert Padmos en het was Remco v/d Berge die de 5-1 maakte. Spui probeerde het nog wel, maar verder dan een schot van afstand (overigens schitterend gered door Daan v/d Cingel) kwamen de bezoekers niet.

Eindstand 5-1 en S.K.N.W.K. blijft zodoende netjes meedoen om de bovenste plaatsen. Volgende week zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop uit tegen hekkensluiter Schoondijke. Aftrap is om 14:00 uur.

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 maakt het verschil in de 2e helft tegen Spui 1, eindstand 5-1"

1. Alweer een klinkende overwinning nu op Spui.SKNWK kwam achter met 0-1,maar 2 minuten later was het weer gelijk 1-1.daar zorde Renee Verschoor voor.Dat was ook de ruststand.De tweede helft bracht het spectakel voor de thuisclub.Eerst scoorde Jarno twee keer dat was 3-1. Dan zorgde Renee voor 4-1.Dan de 5-1 was voor Remco v/d Berge die een prima wedstrijd speelde met zijn rentree in het eerste.Volgende week Schoondijke maar die moeten ze niet onderschatten van begin af aan niet.