Denk ook na de winterstop aan de bardiensten !!

Logo bardienst

Omdat het ook dit seizoen bij S.K.N.W.K. weer lastig blijkt wekelijks barbezetting te kunnen vinden, wordt er evenals vorig seizoen weer een beroep gedaan op onze seniorenleden. Dit samen met een vast groepje barvrijwilligers zorgt ervoor dat de meeste spelers slechts een aantal keren tijdens dit seizoen bardiensten moeten draaien. Nu is gisteren, zaterdag 1 februari 2020, het voetbalseizoen weer verder gegaan na de winterstop. Nog niet iedereen was zich bewust van zijn bardienst, dus denk er a.u.b. aan !!

Er is tijdens de ochtend een aantal barkoppels dat 1x in de maand bardienst doen en ‘s middags bij de thuiswedstrijden van S.K.N.W.K. 1 (en 2, 3 als die gelijk met 1e thuisspelen) zijn/worden er barvrijwilligers geregeld (omdat het tijdens deze duels toch vaak het drukst is op ‘Het Springer’). Bij de thuisduels van S.K.N.W.K. 2 en 3 (als het 1e niet thuis speelt) doen zij zelf de bardiensten. Daarnaast is het zo dat de spelers van S.K.N.W.K. 1 én 2 de bardiensten van 18:00 uur tot 20:00 uur zullen doen. Dit geldt voor zowel de thuis- en uitwedstrijden. En ook hier geldt dat door de hoeveelheid spelers de meesten ook maar 1x (sommigen 2x) aan de beurt zijn. Al met al niet heel spannend, maar het moet uiteraard wel gewoon gebeuren.

Het is aan de spelers zelf het schema in de gaten te houden !! En voor de zekerheid wordt ook wekelijks de bardienst nog vermeld op deze website en komt het zodoende ook via Twitter en Facebook op social media. Kun je een keertje niet, dan zelf voor vervanging zorgen !!

We wensen iedereen ook na de winterstop heel veel succes (en plezier) !!