S.K.N.W.K. 1 speelt aankomend seizoen in de 4e klas B K.N.V.B. Zuid 1

De K.N.V.B. heeft de indeling van de competitie van de standaardteams bekend gemaakt. S.K.N.W.K. 1 speelt in het seizoen 2020-2021 in de vierde klas B (vorig seizoen speelden ze nog in de 4e klas A). Dit betekent voor de blauw/zwarten dat ze met Brouwershaven, FC De Westhoek ’20 (nieuwe naam !!) en W.I.K. ’57 met drie ploegen van Schouwen-Duiveland zijn ingedeeld en dus maar liefst 6 derby’s spelen aankomend seizoen !!

Met SC Welberg en Steenbergen treffen ze twee nieuwe ploegen die in competitieverband nog nooit tegenstander waren van de blauw/zwarten. De drie teams van Zeeuws Vlaanderen (Spui, Cadzand en Schoondijke) die vorig seizoen wel tegenstanders waren, zijn weer verdwenen. Zij spelen in de vierde klas A. Hiervoor in de plaats komen drie ploegen van Tholen weer terug, namelijk Smerdiek, SC Stavenisse en S.P.S. Uit West Brabant hebben we Vrederust, V.V.C. ’68 en dus ook SC Welberg en Steenbergen.  Uit Reimerswaal dan nog v.v. Kruiningen en Rillandia en SC Waarde.

Ten op zichte van vorig seizoen dus bijna een geheel andere indeling. Toen waren alleen de drie teams van Schouwen-Duiveland (Brouwershaven, FC De Westhoek ’20 en W.I.K. ’57) ook tegenstander. Alle andere teams zijn weer nieuw.

De complete indeling is als volgt: