Onderlinge wedstrijden jeugd S.K.N.W.K. ‘smaken’ naar meer

Vanmorgen speelden JO7-1 en JO9-1, JO11-1 en JO13-1 en ook JO15-1 en JO17-1 onderlinge wedstrijdjes op sportpark ‘Het Springer’. Het plezier spatte er vanaf en het ‘smaakt’ dus zeker naar meer. Dan kan ook komen doordat er voor alle spelertjes tussendoor en/of na afloop van hun wedstrijdjes ook een heerlijk broodje met knakworst was. Een ieder liet zich dit heerlijk smaken.

Om 10:00 uur begonnen de allerkleinsten van S.K.N.W.K. JO7-1 en JO9-1 op het 2e veld. Tegelijkertijd was het op het trainingsveld de beurt aan JO11-1 en JO13-1 (die dit de afgelopen weken al vaker hebben gedaan onderling). Toen beide wedstrijden klaar waren, konden zij nog een heerlijk broodje nuttigen.

Omstreeks 11:30 uur waren deze vier teams huiswaarts gekeerd en was het nu de beurt aan JO15-1 en JO17-1. Ook voor hen niks nieuws, want zij trainen ook regelmatig samen. Leuk om te zien dat ook hier bijna iedereen er was en dat er fanatiek werd gespeeld. Zij kregen na de eerste helft alvast een broodje. Na dit broodje werd er nog een tweede helft gespeeld en toen ook deze ten einde was, konden ze nog een tweede broodje nuttigen.

Al met al een top dag voor onze jeugd. Dank aan het jeugdbestuur voor de organisatie. Ook aan de leiders/trainers voor hun enthousiasme en aanwezigheid. En tot slot een dankwoordje voor de ouders die er vanmorgen voor hebben gezorgd dat de kinderen allemaal lekker konden eten.

Volgende week zaterdag, 19 september 2020, is het de bedoeling om nogmaals zo’n voetbalochtend te organiseren.

Bekijk nog meer foto’s elders op de site in Het Fotoboek.