Spelers van S.K.N.W.K. 3 laten echt niets aan het toeval over

Naast het feit dat het natuurlijk erg jammer is dat er op dit moment niet gevoetbald mag worden, is het vooral voor ons derde elftal extra zuur. Zij staan namelijk na de lockdown fier op kop van de reserve 5e klasse. Toch wel een heel bijzonder zicht……….. Ze laten dan ook niets aan het toeval over, zolang nog niet bekend is of er wel of niet gevoetbald zal gaan worden. Noodzakelijk is om in het ritme te blijven en vooral de conditie op peil te houden.

Maar gelukkig zijn de spelers van het 3e zo gedisciplineerd dat je dat wel aan hen over kunt laten……. Dit weekend kan er overal geschaatst worden en aan al de foto’s en berichtjes te zien in de groepsapp van het 3e elftal is het grootste deel van de 3e selectie hier dan ook mee bezig. Sommigen heel intensief, maar er zijn er ook bij die het passief doen (als toeschouwer binnen en buiten).

Hieronder de schaatsfoto’s die we tegenkwamen in de app (sommigen durven zelf niet op de foto en stuurden dus maar een foto van het ijs waar ze op aan het schaatsen waren (misschien wel een verstandig besluit ook 😉 )