Prima omstandigheden vandaag voor training seniorenteams

Nadat afgelopen donderdag de training bij de seniorenteams werd hervat, stond voor vanmiddag opnieuw een training gepland. En aan de omstandigheden lag het zeker niet. Een heerlijk zonnetje en we konden omdat het overdag was nu ook gebruik maken van het tweede veld. Zodoende konden de twee ploegen (tot 27 jaar en de ‘ouwe bokken’ vanaf 27 jaar) op aparte velden trainen.

Er werd een uur en driekwartier getraind !! Voor de jonkies had trainer Martijn Neele op het tweede veld een pass- en trapoefening uitgezet. Daarna werd middels een spelletje hooghouden nog wat aan de techniek geschaafd (en ook aan de buikspieren, want de verliezende partij mocht lekker opdrukken). Daarna volgde nog een posititiespel met kaatsers en tot slot nog een grote partij van 8 tegen 8 met keepers.

Op het trainingsveld waren allemaal verschillende oefeningen uitgezet voor de groep van 27 jaar en ouder. Dribbelen, afwerken op doel, voetvolley, passen en trappen. Dit uiteraard in vaste tweetallen en op 1,5 meter afstand. Zij hebben de laatste periode van de training afgesloten met een toernooitje 1 tegen 1 voetvolley op vier veldjes.

Fijn om te zien dat er zoveel enthousiasme was vandaag. En met 24 aanwezigen ook voldoende animo !! Bekijk meer foto’s van deze training elders op de site in Het Fotoboek.