Bas van Dijke scoort opnieuw namens S.K.N.W.K. 3

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 6 november 2021, speelden alle drie onze seniorenteams weer een competitiewedstrijd. Voor S.K.N.W.K. 1 en 2 waren het uitwedstrijden in Colijnsplaat. S.K.N.W.K. 3 mocht op eigen veld aantreden tegen Wolfaartsdijk 3. Was het vorige week allemaal hosanna (alle drie de seniorenteams wisten namelijk hun wedstrijden winnend af te sluiten), dat was het vandaag zeker niet. Alleen S.K.N.W.K. 1 pakte de volle buit (1-3 winst tegen Colijnsplaatse Boys 1). Het 2e had vooraf grootse plannen. En dat was misschien ook gelijk het probleem. Ze ‘dachten’ wel eventjes te gaan winnen bij ‘Colijn’ 2, immers zij hadden tot vandaag nog geen enkel punt. Maar hoogmoed komt voor de val, want het 2e kreeg geen voet aan de grond en verloor dan ook met 2-0. Voor S.K.N.W.K. 3 was er na de winst van vorige week en het gelijke spel van de wedstrijd daarvoor nu weer een nederlaag. Het geroutineerde Wolfaartsdijk 3 was met 1-3 te sterk voor de blauw/zwarten.

S.K.N.W.K. 1 speelde een zeer matige wedstrijd. Maar als je die dan ook ‘gewoon’ wint doe je het gewoon goed. In de 1e helft kwamen ze nog met 1-0 achter, maar de thuisploeg stond vlak voor rust met 10 man. In de 2e helft wist S.K.N.W.K. 1 het overtal uit te buiten. Via Remco v/d Berge (zijn 3e van het seizoen), Jarno van Nieuwenhuize (bracht zijn seizoenstotaal al weer op 10 !!) en Machiel Schot (met zijn 2e van deze competitie) ging de winst alsnog naar S.K.N.W.K. Eindstand was 1-3.

Het tweede kwam de slechte start in de 1e helft niet meer te boven. Ze gingen met een 2-0 achterstand rusten. In de 2e helft voldoende kansen, maar het balletje wilde er niet in. Zodoende de eindstand bij Colijnsplaatse Boys 2 van 2-0.

S.K.N.W.K. 3 moest haar meerdere erkennen in Wolfaartsdijk 3. Ondanks prima keeperswerk van Erwin v/d Wekken die na lange tijd zijn rentree maakte bij het 3e konden de gasten toch 3x scoren. De eretreffer werd niet voor het eerst dit seizoen gescoord door Bas van Dijke. Hij ontpopt zich als heuse goalgetter bij het 3e, want hij maakte vandaag al weer zijn 4e competitiedoelpunt dit seizoen.