Remco v/d Berge verstevigt zijn 2e plaats op de topscorerslijst bij de seniorenteams

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 5 maart 2022, werd er opnieuw gevoetbald. Eigenlijk zouden zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 in aktie komen, maar eerder deze week werd het duel van het 2e afgelast op verzoek van tegenstander Kapelle 5. Zodoende alleen wedstrijden voor het 1e en het 3e. Voor S.K.N.W.K. 1 een thuisduel op ‘Het Springer’, S.K.N.W.K. 3 mocht in Burgh-Haamstede de degens kruisen met FC De Westhoek ’20 4.

S.K.N.W.K. 3 raakte nog wel paal en lat ‘op Aemstie’, maar helaas geen doel getroffen. Omdat de thuisploeg dat wel 1x wist te doen voor de rust is de eindstand van 1-0 gelijk verklaart. Helaas dus geen (doel) punten voor het 3e.

Ons eerste elftal bewaarde de treffers voor de 2e helft. In de 1e helft geen doelpunten (al was Mark Bleiji er in de slotseconde nog wel dichtbij) en dus een 0-0 ruststand. In de 2e helft maakte Stefan Vermeer zijn 2e van het seizoen door een corner prima binnen te knikken. Na een prima assist van Domonique Prins scoorde Remco v/d Berge toch al weer zijn 7e competitiedoelpunt voor S.K.N.W.K. 1. Het sluitstuk en het bepalen van de eindstand was voor Robert Padmos. De spits van S.K.N.W.K. 2 kwam als invaller nog binnen de lijnen in de laatste fase van de wedstrijd. De bekeken bal van Remco v/d Berge kwam terug het veld in en Padmos kopte hard de 3-0 tegen de touwen. Voor hem zijn 1e doelpunt dit seizoen namens S.K.N.W.K. 1 en in totaal staat hij nu op drie doelpunten deze competitie.

Remco v/d Berge (foto is van thuiswedstrijd eerder dit seizoen tegen Kruiningen 1) scoorde gisteren 1x namens S.K.N.W.K. 1

Club topscorer Jarno van Nieuwenhuize ontbrak gisteren vanwege een wintersportvakantie en zodoende blijft zijn seizoen totaal op 18 competitietreffers. Remco v/d Berge staat met zijn doelpunt van gisteren steviger op de 2e plaats op de topscorerslijst bij de seniorenteams met 7 doelpunten. Koen Kraaijenbrink en David v/d Broek delen de 3e plaats met vijf treffers.

A.s. zaterdag, 12 maart 2022, hopen we er op dat dan weer eens een keer alle drie onze seniorenteams in actie kunnen komen. S.K.N.W.K. 1 en 2 spelen een thuiswedstrijd tegen respectievelijk Brouwershaven 1 en Colijnsplaatse Boys 2. Voor ons 3e staat de derby tegen ‘buurman’ Duiveland 3 op het programma.

De topscorerlijst ziet er na gisteren als volgt uit:Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/