S.K.N.W.K. 1 kende gisteren twee debutanten bij competitiewedstrijd tegen S.P.S. 1

S.K.N.W.K. 1 speelde gisteren de competitiewedstrijd tegen S.P.S. 1. Na een gezapige eerste helft wisten de blauw/zwarten in de tweede helft het verschil alsnog duidelijk te maken. Uiteindelijk werd het 3-0 voor de thuisploeg van trainer/coach Johnny van Dijke.


De zeer jeugdige reservebank gisteren bij S.K.N.W.K. 1 (en Robert Padmos 😉 )

In de basis elf weinig verrassende namen (al miste o.a. wel clubtopscorers Jarno van Nieuwenhuize die op wintersportvakantie was). Echter op de bank wel wat andere mensen dan gebruikelijk. Naast good-old Robert Padmos, tegenwoordig speler van S.K.N.W.K. 2 (hij viel nog in en wist zelfs nog de 3-0 te scoren) waren het vooral spelers van JO19-1. Zo zaten Thomas Folmer, Bela de Bloeme, Abdulai Jalloh, Jan-Kees Giljam en Ids Flikweert (allen spelers van JO19-1) als wissel bij dit duel. Overigens zat ook reservekeeper Ryan Boogert (normaal gesproken keeper bij S.K.N.W.K. 2) nog op de bank.

Thomas Folmer

In de tweede helft viel Thomas Folmer in. Voor hem is dat inmiddels wel vaker voor gevallen en dus niets nieuws meer. Echter aan het eind van de wedstrijd waren er nog echt twee heuse debutanten. Eerst mocht Jan-Kees Giljam zijn eerste speelminuten gaan maken bij S.K.N.W.K. 1 Hij deed dit naar behoren.

Jan-Kees Giljam

Uiteindelijk mocht ook Ids Flikweert nog zijn opwachting maken. Hij zal iets minder goed terugkijken op zijn debuut, want na een sliding in de 16 van de tegenpartij raakte hij een tegenstander dusdanig dat hij met rood het speelveld ook weer snel mocht verlaten. Laten we hopen dat dit een wijze les voor hem is…….

Ids Flikweert staat klaar voor zijn invalbeurt

 

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 kende gisteren twee debutanten bij competitiewedstrijd tegen S.P.S. 1"

  1. Dat was geen terechte rode 😂

Reacties gesloten.