Bela de Bloeme scoort maar liefst 4x namens S.K.N.W.K. 3

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 26 maart 2022, werd er opnieuw gevoetbald. Eigenlijk zouden zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 in aktie komen, maar helaas werden vrijdag de wedstrijden van S.K.N.W.K. 1 en 2 uitgesteld vanwege coronagevallen bij de tegenstander. Zodoende alleen een uitwedstrijd voor S.K.N.W.K. 3.

Gelukkig weer voldoende manschappen van het 3e zelf. En omdat de JO19-1 ook was uitgesteld en er bij de JO17-1 spelers zijn die zelf vragen of ze na hun eigen wedstrijd mee mogen met het 3e hadden we ook een goed gevulde reservebank. En wat we deze keer ook echt hadden: Scorend vermogen !!

Had S.K.N.W.K. 3 de voorgaande 12 wedstrijden slechts 15 treffers gemaakt, gisteren stokte de teller bij 8 (!!). En omdat thuisploeg Wolfaartsdijk 3 er ‘maar’ 3 maakte gingen we dus met een mooie 3-8 overwinning terug naar Nieuwerkerk.

De grote man bij S.K.N.W.K. 3 was gastspeler van JO19-1 Bela de Bloeme. De spits scoorde de helft van de productie deze middag. En met zelfs iets meer scherpte had hij er zo nog maar een paar bij kunnen prikken. Maar het feest begon allemaal met Wisse Flikweert. Opstomend over rechts zag hij dat bij de 2e paal de kruising nog helemaal vrij was. Waar iedereen een voorzet verwachtte had Wisse andere plannen. Hij plaatste de bal precies waar hij deze wilde hebben en de 0-1 was een feit.

Laatste man Ruben Willeboordse had na enkele steekpenningen en smeken smeken smeken ook zijn spitspositie gekregen. Hij stelde niet teleur en schoot de 0-4 stijf in de kruising (al dan niet bewust 😉 ). En omdat een ‘Wolfersdieker’ ook nog wilde scoren (en doelman Neele een beetje overmoedig was) was de ruststand 1-6. De tweede helft werd 2-2. De gasten kregen alle ruimte om 2x te scoren en opnieuw Bela en een verwoestend schot van JO19-1 speler Thomas Folmer zorgden voor de 3-8 eindstand.

Club topscorer Jarno van Nieuwenhuize blijft koploper met 18 competitietreffers. Ploeggenoot Remco v/d Berge staat op de 2e plaats met 7 doelpunten. Ploeggenoot David v/d Broek sluit de top 3 met 6 doelpunten. Hij deelt deze 3e plaats met Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2). Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 2) en Bas van Dijke (S.K.N.W.K. 3) scoorden beiden 5x en staan op een gedeelde 5e plaats. Bela de Bloeme komt dus met stip op een gedeelde 7e plaats naast Dirk-Jan Hoek die gisteren vanwege ziekte niet kon spelen.

A.s. zaterdag, 2 april 2022, hopen we er op dat dan weer eens een keer alle drie onze seniorenteams in actie kunnen komen. S.K.N.W.K. 1 en 2 spelen een uitwedstrijd tegen respectievelijk SC Stavenisse 1 en M.Z.C. ’11 3  Het 3e mag op eigen veld aantreden tegen W.I.K. ’57 3.

De topscorerlijst ziet er na gisteren als volgt uit:Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/