Met vier treffers brengt spits Jarno van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) seizoenstotaal al op 22 !!

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 2 april 2022, werd er opnieuw gevoetbald. Eigenlijk zouden zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 in aktie komen, maar vrijdagmiddag werd het duel van het 2e afgelast, omdat tegenstander M.Z.C. ’11 3 niet voldoende spelers had. Zodoende kwamen dus alleen S.K.N.W.K. 1 en 3 in aktie.

Het 1e moest uit naar SC Stavenisse 1. De heenwedstrijd werd geheel onnodig met 2-2 gelijk gespeeld (na een 2-0 voorsprong). Deze keer was S.K.N.W.K. wel bij de les en werd het na een 0-3 ruststand uiteindelijk zelfs 0-6 !! Het was clubtopscorer Jarno van Nieuwenhuize die vier van de zes treffers voor zijn rekening nam. Ook Stijn Dooge kwam op het scorebord. Voor hem het eerste competitiedoelpunt dit seizoen. En David v/d Broek wist ook nog een treffer te maken en bracht hiermee zijn seizoenstotaal op zeven doelpunten.

S.K.N.W.K. 1-spits Jarno van Nieuwenhuize (hier in aktie in het thuisduel tegen Brouwershaven 1) scoorde gisteren maar liefst 4x

Voor S.K.N.W.K. 3 stond de thuiswedstrijd tegen W.I.K. ’57 3 op het programma. En het lijkt erop dat S.K.N.W.K. 3 nog ‘stoute’ plannen heeft, want voor de 3e keer op rij werd er gewonnen door de blauw/zwarten. Het werd uiteindelijk 2-0. Kristian Bouwman maakte de openingstreffers. Hij scoorde zodoende zijn 2e van het seizoen. Ook Dirk-Jan Hoek deed een duit in het zakje en scoorde zijn 5e seizoensdoelpunt.

Door zijn vier treffers heeft Jarno van Nieuwenhuize zijn seizoenstotaal op 22 gebracht. Hij heeft een groot gat geslagen naar de eerste achtervolgers. Dit zijn ploeggenoten David v/d Broek en Remco v/d Berge die gedeeld 2e staan op de topscorerslijst met allebei 7 treffers. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) met 6 doelpunten en Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 2) en Bas van Dijke en Dirk-Jan Hoek (beiden S.K.N.W.K. 3) sluiten de rij bovenaan de topscorerslijst bij onze seniorenteams.

A.s. zaterdag, 9 april 2022, komen (als het goed is) alle drie onze seniorenteams weer eens in aktie. S.K.N.W.K. 1 en 2 spelen een thuiswedstrijd tegen respectievelijk Colijnsplaatse Boys 1 en Goes 2. Voor het 3e staat de uitwedstrijd tegen Z.S.C. ’62 3 op het ‘program’.

De topscorerlijst ziet er na vandaag als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/