Pakken HKW’21 en WIK’57 onverwacht en niet spelend de periodetitel? Wat zijn de scenario’s?

Bron: www.pzc.nl

Pakken HKW’21 en WIK’57 onverwacht en niet spelend de periodetitel? Wat zijn de scenario’s?

VLISSINGEN – HKW’21 en WIK’57 kunnen zaterdag de tweede-periodetitel in de vierde klasse veroveren. Maar dat kunnen ze alleen door niet te spelen…

Rudy Boogert 15-04-22, 08:00 Bron: PZC

In de vierde klasse A is HKW’21 koploper in de periodestrijd, in de vierde klasse B geldt dat voor WIK’57. Best opmerkelijk, want in de reguliere stand staan ze slechts zevende (HKW’21) en zesde (WIK’57).

Door een knappe serie wedstrijden staan ze nu in de tweede periode op kop. Beide ploegen zijn echter uitgespeeld. Zaterdag in de inhaalronde spelen de concurrenten hun laatste wedstrijd.

Wat moet er gebeuren?

In de vierde klasse A moet de enig overgebleven concurrent MZVC winnen van Cadzand om op gelijke hoogte te komen in punten en dan geeft het doelsaldo of als dat gelijk is de doelpunten voor de doorslag.

In de vierde klasse B heeft het niet spelende WIK’57 nog twee concurrenten: SKNWK en FC de Westhoek. En alsof het zo gepland is: die twee spelen tegen elkaar! En het aantal scenario’s is legio.

Er zijn twee simpele scenario’s: 1) als FC De Westhoek wint, pakt het de periode; 2) bij een gelijkspel wint WIK’57 de periode.

Maar wat als SKNWK wint? 1) Wint SKNWK met 1-0, dan volgt een beslissingsduel met WIK’57; 2) Bij alle andere overwinning van SKNWK pakt deze ploeg de periode.

Vrijdag 15 april

Zondagvoetbal. Vierde klasse A: Hontenisse-Hoofdplaat, Ria W-Hulsterloo.

Zaterdag 16 april

Derde divisie: VVOG-Ajax, Hoek-Staphorst, ACV-FC Lisse, Barendrecht-Sportlust’46, Excelsior’31-Goes, Stedoco-Ter Leede, ODIN’59-Sparta Nijkerk, VVSB-DVS’33.
Eerste klasse B: Nieuw Lekkerland-RVVH, SHO-Papendrecht, BVCB-Neptunus, Heinenoord-Heerjansdam, Terneuzense Boys-Oranje Wit, XerxesDZB-Nieuwenhoorn, Brielle-Kloetinge.
Tweede klasse E: Arnemuiden-VVGZ, Walcheren-MZC’11, FC Axel-DBGC, Bruse Boys-NSVV, ‘s-Heer Arendskerke-Serooskerke, SSV’65-De Meeuwen, Yerseke-Oostkapelle/Domburg.
Derde klasse A: Veere-Zaamslag, FC Dauwendaele-Goes, De Noormannen-VCK, Nieuwdorp-Bevelanders, Patrijzen-GPC Vlissingen, Lewedorpse Boys-Heinkenszand, RCS-Zeelandia Middelburg.
Derde klasse B: Duiveland-Noad’67, Halsteren-Prinsenland, Kapelle-Seolto, Klundert-De Fendert, Kogelvangers-ZSC’62, WHS-Krabbendijke, Zwaluwe-Tholense Boys.
Vierde klasse A: MZVC-Cadzand, Wemeldinge-Jong Ambon, Wolfaartsdijk-Apollo’69.
Vierde klasse B: SKNWK-FC De Westhoek, Hansweertse Boys-Colijnspl. Boys.

Zondagvoetbal. Vierde klasse A: IJzendijke-Breskens, Oostburg-Vogelwaarde, Groede-Graauw, Koewacht-SDO’63, Sluis-Biervliet.

Maandag 18 april

Zaterdagvoetbal. Derde divisie: DVS’33-Stedoco, Goes-Harkemase Boys, Ajax-Excelsior’31, FC Lisse-ODIN’59, Staphorst-Barendrecht, DOVO-VVOG, Sparta Nijkerk-ACV, Ter Leede-Hoek, Sportlust’46-VVSB.
Tweede klasse: DBGC-FC Axel.
Derde klasse B: Klundert-WHS.

Zondagvoetbal. Derde klasse A: Terneuzen-Steen, Clinge-Zundert, Sprundel-Hoeven, VVR-UVV’40, Groen Wit-HVV’24, Schijf-Philippine, Victoria’03-DSE.
Vierde klasse A: Breskens-Corn Boys, Hulsterloo-Koewacht, Biervliet-Hontenisse, Graauw-Oostburg, Hoofdplaat-Ria W, SDO’63-Sluis, Vogelwaarde-IJzendijke.