Jarno van Nieuwenhuize inmiddels op 26 doelpunten, Dirk-Jan Hoek is de nummer twee

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 16 april 2022, speelden S.K.N.W.K. 1 en 2 een inhaalwedstrijd tegen respectievelijk FC De Westhoek ’20 1 en M.Z.C. ’11 3. Beide duels eindigden in een 3-2 overwinning in het voordeel van de blauw/zwarten.

Voor S.K.N.W.K. 1 had de derby tegen ‘Westhoek’ nog een extra lading, want ook de 2e periodetitel stond op het spel. Deze werd binnen gehaald door de overwinning. Alle drie de doelpunten werden gescoord door Jarno van Nieuwenhuize.

S.K.N.W.K. 2 won uit bij M.Z.C. ’11 3 dus ook met 2-3. Dion de Jonge scoorde 2x en Dirk-Jan Hoek die namens S.K.N.W.K. 3 vandaag met het 2e meespeelde scoorde ook 1x.

Clubtopscorer Jarno van Nieuwenhuize breng zijn seizoenstotaal inmiddels op 26 doelpunten !! Dirk-Jan Hoek heeft door zijn treffer de 2e plaatst op de topscorerslijst in handen. Dion de Jonge komt met zijn twee doelpunten van vandaag op een totaal van vijf.

A.s. zaterdag, 23 april 2022, komen opnieuw alledrie onze seniorenteams in actie.

De topscorerlijst ziet er na vandaag als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/