Baas boven baas in derby: Van Nieuwenhuize troeft Adelaar af en schenkt SKNWK periodetitel

Bron: www.pzc.nl

VIERDE KLASSE BVLISSINGEN – SKNWK kan nog altijd kampioen worden in de vierde klasse B van het zaterdagvoetbal, maar heeft na zaterdag een tweede optie voor promotie. De ploeg pakte thuis in de derby tegen FC de Westhoek de periodetitel (3-2-zege) en is dus sowieso verzekerd van nacompetitievoetbal.

In diezelfde klasse eindigde het duel tussen de Boys en de Boys in Hansweert in een ruime zege voor de ‘jongens’ van Colijnsplaat. het werd 0-6.
SKNWK-FC de Westhoek 3-2: Vijf doelpunten in de Schouwse derby, die werden verdeeld onder slechts twee spelers. Dylan Adelaar was twee keer trefzeker namens de bezoekers uit Burgh-Haamstede, maar zag zijn collega aan SKNWK-zijde de grote man van de middag worden. Jarno van Nieuwenhuize sloeg drie keer toe voor eigen publiek en zorgde voor een mooi succes voor de nummer twee van de vierde klasse B. Het gat met koploper Kruiningen werd verkleind tot vijf punten, maar belangrijker nog: de periodetitel en daarmee een plek in de nacompetitie is binnen voor SKNWK.

1 reactie op "Baas boven baas in derby: Van Nieuwenhuize troeft Adelaar af en schenkt SKNWK periodetitel"

  1. Kees Stoutjesdijk | 17-04-2022 at 13:26 |

    Een zware wedstrijd maar verdiend gewonnen. Dank zij Jarno van Nieuwenhuizen met
    3 doelpunten de man van de wedstrijd.Hij liep keihard op iedere bal en zo moet je voetballen.Ook Mark Bleije is een doorzetter die de tegenstander voorbij loopt.Hebben is hebben.Zaterdag 23 april op en tegen Brouwershaven weer een derby.En natuurlijk wens ik veel succes.

Reacties gesloten.