S.K.N.W.K. 1 doet wat het moet doen en verslaat Brouwershaven 1 met 1-3

Na de prima wedstrijd vorige week tegen FC De Westhoek ’20 1 (3-2 winst) met een periodetitel tot gevolg vandaag de derby tegen het lastige Brouwershaven 1. Doel is om “gewoon” je wedstrijden te winnen en te hopen dat koploper Kruiningen 1 hier en daar nog de fout in gaat…… De eerste helft een gelijk opgaande wedstrijd met een wat fellere thuisploeg, Brouwershaven. Toch kreeg S.K.N.W.K. de beste mogelijkheden  voor rust.

Eerst kregen Tim v/d Cingel en Jarno van Nieuwenhuize de bal van dichtbij niet in het doel en even later raakte Jarno alleen voor de keeper ook nog eens de paal. Tot aan de rust kon de thuisclub hier weinig tegen over zetten en werd de eerste helft dus met 0-0 afgesloten.

Gelijk na rust kwam Brouwershaven op voorsprong. Eerst redde Daan v/d cingel van dichtbij, maar in de rebound werd er toch gescoord, 1-0. Drie minuten later stond het gelukkig alweer gelijk toen Jarno van Nieuwenhuize vanuit een moeilijke hoek raak schoot, 1-1. In dezelfde minuut een enorme kans voor de thuisclub en bijna de 2-1, maar gelukkig voor de blauw/zwarten werd het net niet gevonden.

Het bleef in het verloop van de tweede helft een moeizame wedstrijd voor S.K.N.W.K., maar toch kwamen de Nieuwerkerkers op voorsprong toen Remco v/d Berge een vrije trap van een meter of 17 langs de doelman wist te krullen, 1-2. Brouwershaven ging vanaf dat moment alles op de aanval gooien, maar gevaarlijk konden ze nimmer meer worden. Uit een counter bediende David v/d Broek Jarno van Nieuwenhuize en die punterde slim de wedstrijd in het slot, 1-3.

Zonder groots te spelen won S.K.N.W.K. deze moeizame wedstrijd en blijft het in het spoor van koploper Kruiningen (dat vandaag zelf met 2-0 wist te winnen). Volgende week de thuiswedstrijd tegen Rillandia 1 en hopelijk kan S.K.N.W.K. 1 de druk op de koploper houden en de drie punten in eigen huis houden.

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 doet wat het moet doen en verslaat Brouwershaven 1 met 1-3"

1. Kees Stoutjesdijk | 24-04-2022 at 11:53 |

Ja de verdediging van SKNWK had het moeilijk.In de tweede helft kwam Brouwershaven op 1-0.Maar 3 minuten later was de stand weer gelijk 1-1 door Jarno van Nieuwenhuize.Later in de tweede helft was het Remco v d Berge die er 1-2 van maakte.Tegen het einde was het wederom Jarno die er 1-3 van maakte.A.S Zaterdag tegen Rillandia de heen wedstrijd wonnen ze met 0-6.Maar ze moeten ze niet onderschatten.Mannen veel succes.