Nog heel weinig reacties op uitnodiging voor hervatting 40+ voetbal op Schouwen-Duiveland

Vrijdag 25 oktober 2019, ruim 2,5 jaar geleden dus, is de laatste keer dat S.K.N.W.K. 40+ in actie is gekomen. Ze namen toen deel aan het 40+ toernooitje in Oosterland. Daarna is het heel lang stil gebleven (uiteraard voor het grootste deel door de coronacrisis). Veel te lang vonden enkele 40+-ers.

Vandaar dat er maandag 25 april jl. per mail contact is gezocht met de overige verenigingen op Schouwen-Duiveland met de vraag of de 40+ teams net zo staan te trappelen als de 40+-ers van de blauw/zwarten. We hebben namens onze club een verzoek neer gelegd om het 40+ voetbal weer te hervatten. Als initiatief hebben we geopperd om op vrijdag 3 juni a.s. op ons eigen sportpark Het Springer het 40+ weer nieuw leven in te blazen.

We hebben zelf in ieder geval voldoende spelers voor een team.

Inmiddels heeft M.Z.C. ’11 aangegeven aanwezig te kunnen zijn en Z.S.C. ’62 heeft laten weten dat ze niet kunnen op 3 juni. SC Zierikzee heeft aangegeven het te gaan inventariseren en daarna terugkomen met hun bevindingen. Helaas hebben alle overige verenigingen nog niet gereageerd op het mailtje 🙁

We hopen dat we snel reacties krijgen en dat we eventueel plannen kunnen gaan maken voor 3 juni. We zouden het als S.K.N.W.K. in ieder geval zeer betreuren als het 40+ voetbal op Schouwen-Duiveland niet meer zou worden hervat.