S.K.N.W.K. Drie pakt uiteindelijk toch nog volle buit

Voor de strijders van S.K.N.W.K. Drie was het gisteren al vroeg spelen. Ze moesten namelijk al om 12:00 uur aantreden tegen M.Z.C. ’11 6 . Deze aanvangstijd is speciaal aangevraagd bij de K.N.V.B., omdat het 3e voor een groot deel uit jeugdspelers bestaat en deze gewend zijn vroeg op de zaterdag te spelen.

De selectie

Tevens geeft het deze zelfde doelgroep de mogelijkheid om ook langer hun sterkste punt te etaleren. Dit is absoluut de derde helft. Dat hebben ze gisteren absoluut ook weer aangetoond. Met na hun eigen wedstrijd eerst een bezoek aan sportpark Het Springer waar onder het genot van wat gerstennat, flugeltjes en overheerlijke gebakken sliptong een flinke bodem werd gelegd. En dit was echt nodig, want de avond/nacht zou nog heel lang duren. En dit was niet vanwege het aanschouwen van het Eurovisie Songfestival op televisie, maar het bezoek aan de party in café Charlie. Onder de muzikale klanken van DJ Timski blijkt trouwens dat ook bij 3e behoorlijk wat zangtalent zit. Ik kan er zo een paar aanwijzen die misschien beter voor een zang- dan voor een voetbalcarrière kunnen kiezen 😉

Een fan die op de foto wil met het 3e

Maar goed we moesten dus eerst nog een potje voetballen. Omdat we een pittige pot verwachten hadden we bij het 1e de waterdrager opgeëist. We wilden hem eigenlijk de hele wedstrijd laten spelen, maar hij is helaas nog niet heel betrokken bij het 3e. Vandaar dat hij vrijdagavond niet al helemaal met de wedstrijd bezig was. Hij ging trouwens wel vroeg naar bed, maar dit had dan weer andere redenen 😉

We hebben altijd onze eigen waterdrager

Hij kan zelfs benen langer maken 😉

Onze administrateur rook vrijdag al dat er stront aan de knikker was en hij bleef zodoende thuis omdat hij last had van een verstopping. Onze laatste man (die zelf overigens zeer overtuigd is dat hij dat niet is, maar spits) had dan juist weer geen last van een verstopping. Hij was na het nuttigen van enkele Sito-sticks op donderdagavond na de training helemaal leeg gelopen en kon zodoende helaas niet meespelen. Hij kwam nog wel eventjes supporten.

Waterdrager 1e. Overigens denkt hij zelf dat hij volgend seizoen zo maar kan aansluiten bij ‘drie’. Maar daarvoor zal eerst toelatingsexamen moeten worden gedaan

Zelfs een deel van de eerste selectie kwamen ons nog aanmoedigen. We denken dat ze eerder genoten hebben van het zonnetje dan van het voetballen, maar dat is geheel wederzijds 😉 (al hadden wij dan zelfs nog bier bij het kijken van hun wedstrijd).

Keesie

Omdat de tegenstander van S.K.N.W.K. JO19-1 last had van Jankpap, kwamen zij niet gisteren. Voor S.K.N.W.K. 3 een mooie gelegenheid om nog wat vers bloed in te passen binnen het team. Echter was alleen Keesie gevoelig voor de lokroep van het 3e. En hij speelde een puike pot 🙂

Staat prima dat blauw/zwart

Onze nieuwste aanwinst Tom E. uit S kwam na enkele trainingen onze verrichtingen op zaterdag ook maar eens aanschouwen. Hij had in de 1e helft genoeg gezien en kon het niet langer meer aanzien. Zodoende trok hij in de rust spontaan het prachtige blauw/zwart aan. En het moet gezegd, zowel tijdens de 2e, maar absoluut tijdens de 3e en 4e helft heeft hij zijn plekje al wel verdiend bij dit geweldige tobteam.

Dirk-Jan H

De wedstrijd zelf was er een met twee verschillende gezichten. In de eerste helft misten we heel veel kansen en in de tweede helft konden we niet meer scoren. Omdat onze topscorer DJH in de 1e helft één van zijn zeven 100% kansen wel wist te scoren, stonden we met de rust met 0-1 voor. Echter in het tweede deel van de wedstrijd kwamen de gasten alsnog langszij. Onze Greenmachine is al weken een onneembare vesting, echter met een K&%$# bal werd hij toch verslagen. Blijkbaar hadden de gasten scouts gestuurd de voorgaande wedstrijden. Want Eddy the Eagle is alleen te verslaan met een pudding voorzet die eigenlijk achter lijkt te gaan. Dan op de lat lijkt te komen, maar dan door een zuchtje wind alsnog pardoes bij de 2e paal in de kruising zeilt, al dan niet aangeraakt door een verdwaalde tegenstander. En laten ze nu gisteren ook net zo’n bal geven……. Zodoende dus 1-1. Dit was dan ook de eindstand.

Missssss

Misschien uiteindelijk ook nog wel terecht, maar als we de kansen voor de rust gewoon hadden benut, zijn we er van overtuigd dat de tegenstander had voorgesteld de 2e helft niet eens meer te spelen, want dan hadden we echt minimaal 0-5 voor gestaan. Maar ‘als’ telt niet in de sport 🙂 En ‘als’ Ries zijn kans ook gewoon had benut…… Maar Ries had blijkbaar ingezet op 1-1, want hij kreeg ook nog een grote mogelijkheid,  maar vond het zo zielig voor de tegenstander dat hij deze toch maar niet benutte.

Niet iedereen kon mee naar Nieuwerkerk voor een visje. Die heeft daarom dus de bal maar opgegeten 😉

Snel douchen en naar Nieuwerkerk voor ‘The Dirt Half’ met bier en vis en heel veel gezelligheid 🙂

De eerste selectie wilde graag op de foto met Mar(t)ijn 😉

Heerlijke sliptong

Zon, bier

Flugel

Zodoende vooralsnog een puntje voor S.K.N.W.K. 3. Hierdoor nog wel steeds ongeslagen, maar er komt wel een einde aan de reeks van overwinningen en ook een einde aan een reeks van geen tegentreffers. Dus moesten we ons ergens in onderscheiden deze middag/avond. Dat is absoluut gelukt. En dus schrijven we uiteindelijk gewoon 3 punten bij voor S.K.N.W.K. 3.

Sliptong en bier

Yesss, we mogen naar Ban 

Op dit moment loopt er een verkiezing voor Man of the Match. Het is erg lastig kiezen, want met zo’n lange wedstrijd (van ca. 14 uur lang) heeft iedereen wel een keertje gepiekt gisteren. Sommigen misschien zelfs 2x.

Bij Ban

A.s. zaterdag nog een keer alle krachten verzamelen. Dan komt ASV Brouwershaven 2 op bezoek op Het Springer. Het is een behoorlijke puzzel voor de leiding om een team bij elkaar te schrapen, want de Jankpap valt in de smaak. Gisteren kwam Mister Jankpap MW zelfs met een heus pak van deze pap op de proppen. Hij heeft er wel goede HEUP op dat hij komende zaterdag weer van de partij zal zijn. Overigens werd het pak pap lekker opgepeuzeld. Zelfs enkele ‘Jankers’ van één wilde wel een bakje proberen.

Dit is de stand na de gespeelde wedstrijden van gisteren

Dit is de gecorrigeerde stand na ook het meetellen van onze bonuspunten na de geweldige ‘Dirt-Half’

Er zijn nog kaartjes voor zaterdag, maar wees er snel bij, want op-is-op.

Hertog Jan Radler