Vandaag de laatste wedstrijd van de competitie voor S.K.N.W.K. 1 tegen hekkensluiter Hansweertse Boys. Een wedstrijd om des keizers baard en hopelijk kan een op veel plekken gewijzigd S.K.N.W.K. er nog wat van maken. De eerste helft deden de gasten goed mee en kwamen zelfs aan de leiding na een slippertje van doelman Daan v/d cingel, 0-1.

Maar al snel kwamen de blauw/zwarten op gelijke hoogte nadat David v/d Broek een fout in de defensie van ‘Hansweert’ afstrafte, 1-1. Twee minuten later scoorde de uitstekend spelende Carsten Durnholz in buitenspelpositie met een fraaie lob de 1-2 voor de oranjehemden, maar even later schoot Max Jongebreur een vrije trap binnen en werd de rust met een 2-2 stand bereikt.

Net na rust rondde Thomas Folmer een uitstekende actie van David van de Broek af en stonden de Nieuwerkerkers voor het eerst aan de leiding deze wedstrijd, 3-2. Binnen een kwartier daarna kreeg S.K.N.W.K. zeker zes kansen om de score uit te breiden, maar mede door voortreffelijk keeperswerk van de doelman van Hansweertse Boys bleef het alsnog 3-2.

Toch liep S.K.N.W.K.  door doelpunten van David v/d Broek en een goed spelende Tim v/d Cingel uit naar 5-2 en het slotakkoord was weer voor Durnholz die met een ouderwetse punter de eindstand op 5-3 bepaalde.

Competitie ten einde en dinsdag 14 juni mag S.K.N.W.K. proberen om via de nacompetitie een begin te maken om promotie af te dwingen naar de derde klasse. Hopelijk gaan vele S.K.N.W.K.-supporters de ploeg aanmoedigen om dit voor elkaar te krijgen. Wie de tegenstander wordt is nog niet bekend, want S.K.N.W.K. is de eerste ronde vrij. A.s. zaterdag wordt de wedstrijd V.V.C. ’68 – S.C.O. gespeeld. De winnaar van dit duel is dinsdag 14 juni a.s. de tegenstander van S.K.N.W.K. 1.

Succes mannen !!

1 reactie op "Doelpuntrijk laatste competitieduel S.K.N.W.K. 1 tegen Hansweertse Boys 1 eindigt met 5-3 winst"

1. Kees Stoutjesdijk | 05-06-2022 at 13:31 |

SKNWK 1 of beter gezegd SKNWK 2 slaagde er in om tegen Hansweertse Boys te winnen met 5-3.Ja de trainer wilde de spelers die niet gevoetbalt hebben rust geven.Maar geachte trainer je haalt wel het ritme er uit.Wat die rust betreft ze kunnen na vier dagen weer een wedstrijd spelen.Kijk maar naar de nacompetitie. De eerste wedstrijd 11 Juni en de tweede 14 Juni.Maar ja dus drie dagen.Mannen de 14 Juni s,avonds om half acht,na 90 minuten weten we meer.Succes mannen.