Max Jongebreur scoort 1e doelpunt namens S.K.N.W.K. 1, David v/d Broek brengt seizoenstotaal op 11

Logo topscorer

Gisteren speelde alleen S.K.N.W.K. 1 een competitiewedstrijd. Ze wonnen hun laatste reguliere competitiewedstrijd met 5-3 van Hansweertse Boys 1. Zodoende kunnen ze met een goed gevoel de na-competitie in.

David v/d Broek scoorde gisteren 2x. Zodoende heeft hij toch 11 competitietreffers gemaakt dit seizoen. Een heel mooi aantal voor deze jeugdige speler die dit seizoen voor het eerst actief is bij de senioren nadat hij is overgekomen uit JO19-1. Uit deze JO19-1 speelden gisteren Thomas Folmer en Max Jongebreur ook mee bij het 1e. Beiden wisten ook een doelpunt te scoren !! Voor Thomas zijn 4e seizoenstreffer bij de senioren, Max scoorde zijn eerste doelpunt dit seizoen bij de seniorenteams. De laatste treffer was van de voet van Tim v/d Cingel, die zijn seizoenstotaal op 4 bracht.

David v/d Broek (16) scoorde gisteren maar liefst 2x namens S.K.N.W.K. 1

Jarno van Nieuwenhuize was al een tijdje ongenaakbaar. Wegens een blessure staat hij al enkele weken buitenspel. Hij scoorde dit seizoen maar liefst 34 treffers (31 namens S.K.N.W.K. 1 en 3 namens S.K.N.W.K. 2).

A.s. dinsdag, 7 juni 2022, speelt S.K.N.W.K. 2 nog een inhaalduel en daarna is voor het 2e het seizoen ten einde. Voor S.K.N.W.K. 3 was het al een paar weken klaar. S.K.N.W.K. 1 speelde dus gisteren de laatste competitiewedstrijd. Zij gaan zich opmaken voor de na-competitie (hopelijk twee wedstrijd, want dat zou betekenen dat ze de finale spelen).

De topscorerlijst ziet er na gisteren als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2021-2022/