S.K.N.W.K. JO19-1/JO17-1 verliest eerste oefenduel van dit seizoen

Na twee trainingen speelde S.K.N.W.K. JO19-1/JO17-1 gisteren de eerste oefenwedstrijd. Op sportpark ‘Volharding’ in Bruinisse was SJO B.D.C. JO19-1 de tegenstander (dat vanwege een spelerstekort was aangevuld met wat oudere spelers). Er ontspon zich een prima oefenpot. Vooral de eerste helft legde S.K.N.W.K. goed voetbal op de mat. Jammer was dat ze slechts één keer wisten te scoren. Er waren best nog wel wat meer kansjes. Zodoende was de ruststand 0-1 in het voordeel van de ploeg van de nieuwe trainer/coach Ronald de Moedt. De treffer werd gescoord door Ruben van Dijke.

In de 2e helft raakte het pijpje leeg. De tegenstander was ook een week eerder in training gegaan. Toch kregen we nog wel wat kansen, maar deze werden niet benut. En omdat de thuisploeg nog wel 2x doel trof eindigde deze nuttige oefenpot in een 2-1 nederlaag voor S.K.N.W.K.

Echter voldoende aanknopingspunten. Leuk om te zien dat spelers van JO17-1 ook gewoon mee kunnen bij/met de JO19-1. De komende week weer lekker trainen en dan volgt volgende week dinsdag, 30 augustus 2022, in Middelharnis een oefenwedstrijd tegen Flakkee JO19-1

Bekijk meer foto’s van deze oefenwedstrijd elders op de site in Het Fotoboek.