Zeer geslaagd biefstukavondje met bijna 60 aanwezigen !!

Gisteren, donderdag 13 oktober 2022, konden we voor de 1e keer dit seizoen weer een Biefstukavondje organiseren. Dit is inmiddels traditie op Het Springer. Twee keer per seizoen op donderdagavond na afloop van de trainingen van S.K.N.W.K. 1, 2, 3 en JO19-1 een lekker biefstukje eten.

Om 20:15 uur was de training van de lagere senioren klaar. En inmiddels waren ook de biefstukjes al aanwezig en dus konden rond 21:00 uur de eerste biefstukjes in de pannen. Uiteindelijk sloten ook JO19-1 en de eerste selectie aan waardoor we uiteindelijk op bijna 60 ‘eters’ zaten. Het was echt gezellig druk in de kantine.

En dus werden er gisterenavond maar liefst een kleine 60 biefstukjes gebakken !! Uiteraard was er vers wit brood om mee in de jus ‘te soppen’. Dit natuurlijk allemaal onder het genot van een drankje.

Uiteraard wordt dit tijdens het tweede deel van dit seizoen 2022-2023 weer volgens traditie voortgezet (maart/april 2023). Vanaf deze plaats dank aan een iedere die gisteren zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze weer zeer geslaagde S.K.N.W.K.-avond. En verder (niet onbelangrijk) uiteraard dank aan alle zeer enthousiaste aanwezigen !!

Bekijk meer foto’s van deze trainings- en biefstukavond elders op de site in Het Fotoboek.