Meer spelplezier met een correct wedstrijdformulier

Bron: www.knvb.nl

Het is een goede gewoonte voor teammanagers, scheidsrechters en spelbegeleiders om altijd het digitaal wedstrijdformulier in de Wedstrijdzaken app in te vullen. Zowel voor als na elke wedstrijd. Het is zo gebeurd en met dat invullen dragen teammanagers, scheidsrechters en spelbegeleiders bij aan het spelplezier voor iedereen.

De KNVB bepaalt onder andere op basis van de informatie uit de wedstrijdformulieren en uitslagen welke teams de volgende competitie tegen elkaar spelen; in vrijwel alle leeftijdscategorieën. Correct en volledig ingevulde formulieren dragen bij aan gelijkwaardige competities: leukere tegenstanders en meer spelplezier!

Voor de wedstrijd begint

Voor de wedstrijd begint, moeten de teammanagers de spelersopgaaf correct invullen en akkoord geven. Met andere woorden, wie kunnen er meedoen aan de wedstrijd, zowel basis- als wisselspelers. Spelers die er niet bij zijn, horen niet op het wedstrijdformulier te staan. De scheidsrechter of spelbegeleider controleert of alle spelers er ook echt zijn. En iedereen geeft akkoord.

Als de wedstrijd is afgelopen

Direct na de wedstrijd vult de scheidsrechter of spelbegeleider de uitslag in en eventueel ook het wedstrijdverloop. Hoe meer wedstrijdformulieren compleet en correct zijn ingevuld, met de juiste uitslag en vermelding van spelers, hoe gelijkwaardiger de volgende competitie kan zijn.

Onthoud dus: meer spelplezier met een correct wedstrijdformulier!

MEER PLEZIER MET EEN CORRECT WEDSTRIJDFORMULIERVul voor en na de wedstrijd het digitaal wedstrijdformulier (het mDWF) correct en volledig in en draag bij aan een gelijkwaardigere en leukere competitie. Lees er hier meer over.

Communicatie

Om je te helpen bij de communicatie naar teammanagers, scheidsrechters, spelbegeleiders en trainers hebben we de volgende tips:

  • Laat de animatie zien op de schermen in de kantine
  • Deel de animatie in je WhatsApp-groepen met bijvoorbeeld deze tekst: ⚽️✍️ Klik, kijk en doe! Het correct en volledig invullen van het digitaal wedstrijdformulier gaat nog niet altijd goed in de Wedstrijdzaken app. Dit is direct verbonden aan het spelplezier van onze teams. Kijk de animatie waarom dit belangrijk is.

Geef als eerste een reactie op "Meer spelplezier met een correct wedstrijdformulier"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.