S.K.N.W.K. JO10-1 verliest van zichzelf

Op zaterdag 7 oktober 2023 vond er een spannende voetbalwedstrijd plaats in Zierikzee tussen SKNWK-JO10 en MZC’11 JO10-04. De wedstrijd begon met veel enthousiasme en beide teams waren klaar om alles te geven.

Helaas kwam SKNWK-JO10 al snel op een achterstand van 1-0 te staan. Het leek erop dat ze deze tegenslag snel te boven zouden komen, want niet veel later wist Dies het doel van MZC’11 te vinden en scoorde de gelijkmaker. Vervolgens kreeg SKNWK-JO10 een penalty, die koelbloedig werd binnen geschoten door Jasmijn. Hierdoor nam SKNWK-JO10 de leiding met 1-2.

Op dat moment leek het erop dat SKNWK-JO10 de wedstrijd onder controle had en op weg was naar een gemakkelijke overwinning. Echter, het tegendeel bleek waar te zijn. SKNWK-JO10 begon zichzelf uit de wedstrijd te spelen. Spelers wilden niet gewisseld worden, anderen liepen boos weg en er ontstond frustratie binnen het team. Spelers begonnen naar elkaar te wijzen bij tegendoelpunten en de onderlinge samenwerking leed hieronder.

Foto’s  Kees Bin (clubfotograaf M.Z.C. ’11)

Helaas profiteerde MZC’11 JO10-04 maximaal van de situatie. Ze maakten goed gebruik van de verwarring en frustratie binnen het team van SKNWK-JO10. De spelers van MZC’11 JO10-04 werkten goed samen en wisten maar liefst vijf doelpunten te scoren, waardoor de stand veranderde in 6-2.

Het publiek, dat vorige week nog een goed team had gezien, was teleurgesteld en verbaasd over de plotselinge verandering in het spel van SKNWK-JO10. Waar er vorige week sprake was van een hecht team, leek het vandaag alsof het team uit elkaar viel. Dit resulteerde in een onnodige nederlaag met een eindstand van 7-2 in het voordeel van MZC’11.

Het was voor SKNWK-JO10 een harde les vandaag want alleen door goed samen te werken en als team op te treden kunnen ze namelijk  hun potentieel benutten en betere resultaten behalen in toekomstige wedstrijden.  Winnen en verliezen doe je namelijk samen.

Door: Trainer/coach Patrick Habets

1 reactie op "S.K.N.W.K. JO10-1 verliest van zichzelf"

  1. Goed stuk

Reacties gesloten.