Gezellige afsluiting van het voetbalweekend op Het Springer met overheerlijke mosselen

Gisteren, zaterdag 7 oktober 2023, speelde S.K.N.W.K. 1 de derby op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ tegen Duiveland 1. Het werd uiteindelijk een knappe comeback van het 1e, want na een 0-2 achterstand wisten ze uiteindelijk nog een gelijkspel uit de wacht te slepen. Daarvoor had S.K.N.W.K. 2 al weten te winnen. Zij versloegen in Halsteren thuisploeg V.V.C. ’68 2 met 1-4. En ook het 3e elftal pakte de volle buit door ‘uit’ bij W.I.K. ’57 2 met 0-4 te winnen.

Mooi was dat deze mooie uitslagen konden worden gevierd op eigen sportpark onder het genot van een drankje. En met nog een heerlijk najaarszonnetje op het dakterras (jammer van de ietwat harde wind) en in onze gezellige kantine waren er voor alle aanwezigen ook nog overheerlijke mosselen. Een ieder liet zich dit zeker smaken.

Al met al weer een geweldig dagje bij S.K.N.W.K. Speciale dank aan Neeltje Jans Mosselen die de mosselen heeft geschonken. En uiteraard ook aan Toon, Jacco en Stephan voor het koken van de mosselen. Verder dank aan alle overige mensen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan deze geslaagde dag op ‘Het Springer’.

En de ‘kids’ konden nog lekker voetballen in onze nieuwe speelkooi