Bela de Bloeme, Dirk-Jan Hoek en René Verschoor delen koppositie topscorerslijst

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 7 september 2023, speelden alle drie onze seniorenteams weer een competitiewedstrijd. Het werd bijna een perfecte middag voor de blauw/zwarten. Immers S.K.N.W.K. 2 en 3 wisten hun uitduels tegen respectievelijk V.V.C. ’68 2 en W.I.K. ’57 2 winnend af te sluiten. Voor het 1e werd het uiteindelijk een puntendeling met Duiveland 1, na een 0-2 achterstand.

De 1-2 van Tim de Looze

S.K.N.W.K. 1 kwam knap terug na een 0-2 achterstand. Onze beide ‘Timmen’, Tim de Looze en Tim v/d Cingel verzorgden de productie namens het 1e. Voor beiden het eerste competitiedoelpunt dit seizoen.

Tim v/d Cingel (geheel rechts) heeft zojuist de 2-2 binnen geschoten

In Halsteren speelde het 2e tegen V.V.C. ’68 2. Na een 1-0 ruststand werd er in de 2e helft orde op zaken gesteld (mede door opnieuw prima keeperswerk van Ryan Boogerd, die het bij deze ene tegentreffer hield). Bela de Bloeme scoorde 2x. Dat deed hij vorige week ook al namens het 3e en dus staat hij met vier doelpunten gedeeld eerste op de topscorerslijst. Remco Veenboer en Lars van Klinken zorgden ervoor dat de eindstand 4-1 werd. Voor Remco en Lars ook beiden het eerste competitiedoelpunt dit seizoen.

Jasper van Tilburg (liggend) scorend namens het 3e

De derby in Kerkwerve tussen W.I.K. ’57 2 en S.K.N.W.K. 3 werd een prooi voor de blauw/zwarten. Het werd na een 0-1 ruststand uiteindelijk 0-4. René Verschoor (eveneens al zijn 4e seizoenstreffer), Stefan Vermeer, Jasper van Tilburg (weergaloze omhaal 😉 ) en Wisse Flikweert (Wisse en Jasper scoorden beiden voor de 2e week op rij) scoorden de Nieuwerkerkse treffers.

De openingstreffer bij het 3e namens Wisse Flikweert (7)

Met deze doelpunten hebben we nu drie leiders op onze topscorerslijst. Bela de Bloeme scoorde er tot nu toe 4 namens S.K.N.W.K. 2 en 3. Dirk-Jan Hoek en René Verschoor maakten er allebei vier namens het 3e van S.K.N.W.K. Jasper van Tilburg, Stefan Vermeer en Wisse Flikweert (alledrie namens S.K.N.W.K. 3) staan gedeeld 2e op de topscorerslijst.

Assist van Stefan Vermeer en ook René Verschoor met zijn 4e van het seizoen 🙂

Volgende week zaterdag, 14 oktober 2023, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De topscorerlijst ziet er na de 2e speelronde als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/