Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 11 november

voetbal-uitslagen-11november

Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 11 november© Wim Faase

Derde Divisie B

Hoek swingde op het eigen sportpark en stuurde AWC met een 4-0 nederlaag terug naar Wijchen. De Zeeuws-Vlamingen hielden voor het eerst sinds 1 april de nul in de Derde Divisie. Kloetinge verloor voor de tweede week op rij. De Bevelandse ploeg kwam voor het eerst dit seizoen niet tot scoren op eigen veld. Van UNA werd met 0-2 verloren.

Vierde Divisie C

GOES is nog koploper, maar als Dongen morgen wint van hekkensluiter Kruisland neemt de Brabantse ploeg de eerste plaats over. De Bevelandse ploeg komt zelf niet in actie; het duel met UDI’19 is afgelast.

1e klasse D

Terneuzense Boys leek lang op weg naar een punt, maar in de 90e minuut kregen de Zeeuws-Vlamingen de 3-2 tegen. De treffers van Terneuzense Boys werden gemaakt door Miroslav Peric en Leander Duerinck. Terneuzense Boys blijft voorlaatste in de stand.

2e klasse E

SVOD’22 blijft koploper. De ploeg uit Oostkapelle, dat deze week een van hun grootste clubiconen verloor, won van WHS in Sint Annaland met 0-5. Maarten Hazelaar scoorde tweemaal, Sven Wisse, Bas van der Wel en Jens Kamphorst deden ook een duit in het zakje.
MZC’11 blijft mooi in het spoor van SVOD. De ploeg uit Zierikzee blijft ook na de 0-2 overwinning in Bergen op Zoom vandaag ongeslagen in uitwedstrijden. De doelpunten van MZC’11 werden gescoord door Sander van Vossen en een eigen doelpunt.
Het Walcherse onderonsje tussen Arnemuiden en Walcheren werd met 2-4 gewonnen door de bezoekers. Bart Chermin (Walcheren) en Ronaldo Meijer (Arnemuiden) scoorden beiden tweemaal.

3e klasse A

RCS is de koppositie kwijtgeraakt. De ploeg van trainer Ralph Zegers speelde in extremis met 2-2 gelijk tegen Zeelandia Middelburg. Yassine Bouzambou en Vjeko Krezo scoorden de Souburgse goals, de laatste werd in de slotsecondes gescoord, Niels Luteijn maakte beide treffers voor Zeelandia Middelburg dat daarmee ook na vandaag nog in elke competitiewedstrijd heeft gescoord.
De Meeuwen won van Patrijzen en neemt de koppositie weer over. Dankzij twee doelpunten van Menno de Nooijer en een eigen doelpunt werd het 3-1 voor de ploeg uit Zoutelande. ‘s-Heer Arendskerke won met 1-5 van Vlissingen, mede dankzij een hattrick van Sam Capello. De Bevelandse ploeg staat nu op de derde plaats in de stand.

3e klasse B

Bruse Boys won overtuigend van Halsteren. Dylan Adelaar scoorde tweemaal voor ‘Bru’, Rudo van den Berge en Luca de Bruine maakten de andere goals. Bruse Boys klimt daardoor naar plaats vier én heeft nog een wedstrijd tegoed.
Krabbendijke heeft nog steeds niet gewonnen, maar hield de schade beperkt tegen Kogelvangers. Bij rust stond de Bevelandse ploeg nog met 1-0 achter, na rust trok het de stand gelijk.

4e klasse A

De topper tussen Corn Boys en IJzendijke werd afgelast, omdat het veld in Sas van Gent niet bespeelbaar was. Een kans dus voor Sluis om de koppositie te grijpen, maar dat mislukte. Sluis verloor met 3-2 bij DwO’15. Het werd een bijzondere wedstrijd voor Niels van Geystelen. De speler van de thuisploeg maakte zijn rentree na lang blessureleed en schoot in de slotseconden de winnende tegen de touwen voor de fusieclub.
Oostburg deed wel goede zaken. Het won met 4-1 van RIA Westdorpe en nestelt zich daarmee naast Sluis. Niek Voogdt, Siebe Bakker, Lorenzo de Sutter en Jason de Kievit scoorden namens de thuisploeg.

4e klasse B

Koploper Veere kende een vrij gemakkelijke middag tegen Waarde. De Walcherse ploeg stond bij rust op een comfortabele 3-1 voorsprong. Na de pauze maakte Veere er nog één: 4-1. Achtervolger GPC Vlissingen blijft in het spoor door een ruime zege op Jong Ambon: 2-7. Panchito Rimon maakt een hattrick voor de bezoekers.
Nieuwdorp en de Noormannen hielden elkaar in evenwicht. In een spannende eerste helft zorgde Dylan Maljars met een absolute wereldgoal van 45 meter voor de 0-1. Vlak voor rust kwam Nieuwdorp langszij door Nino de Jonge. Na rust waren het weer de Noormannen die op voorsprong kwamen. De Jonge redde met zijn tweede van de middag een punt voor Nieuwdorp: 2-2.
MZVC draaide een 1-2 achterstand tegen Rillandia na rust om naar een 3-2 overwinning. Patrick Joossens, die eerder al voor de 1-2 zorgde, tekende in de tweede helft ook voor de winnende treffer namens de Middelburgers.

4e klasse C

SKNWK had het voor rust veel moeite met FIOS maar de Schouwse ploeg won uiteindelijk met 3-0. Goals van Tim de Looze (2) en Remco van de Berge zorgden ervoor dat de ploeg uit Nieuwerkerk koploper blijft.
WIK’57 uit Kerkwerve won het Schouwse onderonsje van ZSC’62 uit Scharendijke. De eindstand stond voor rust al op het scorebord. Koen van den Berge scoorde vanaf de middenlijn, de overige goals waren van Frank den Boer en Colin van Wanrooij.

4e klasse D

Tholense Boys won overtuigend met 0-7 uit bij Lepelstraatse Boys. Voor rust stond het al 0-4. Na rust denderde de Tholense trein vrolijk verder en werd het, mede dankzij drie goals van verdediger Raymond ten Voorde, een monsterscore. Deze overwinning zorgt ervoor dat de Boys aan kop gaan met negentien punten uit zeven wedstrijden.
NOAD’67 blijft in het spoor van Tholense Boys door te winnen van SEOLTO. Na rust leek het bij een 1-2 stand nog even spannend te worden, maar de tweede goal van Frank den Engelsman namens NOAD maakte daar een eind aan: 2-4.