Ongelukkige goal maakte einde aan mooie reeks Bruse Boys

Na vier opeenvolgende zeges heeft Bruse Boys door een ongelukkige goal weer verloren.

Dit gebeurde in Middelharnis tegen De Jonge Spartaan, dat na zaterdag koploper in de derde klasse B is. “Dit duel verdiende geen winnaar”, vond Bruse Boys-coach Michel Maaskant. “De omstandigheden waren slecht, het veld was niet goed en aan beide kanten waren er geen kansen. Aan beide kanten werd er wel goed verdedigd, alleen kwam de goal heel vervelend. We schoten tegen iemand aan en de bal kwam per ongeluk voor iemand zijn voeten.” Met een schuiver vanaf ongeveer achttien meter verdween de bal in het doel. Met de nederlaag staat Bruse Boys zesde. Met nog een wedstrijd tegoed, kan ze op vier punten van de huidige koploper komen.

Duiveland heeft in vierde klasse C, waarin het als één van de weinige ploegen zaterdag in actie kwam, nagelaten tijdelijk de koppositie van SKNWK over te nemen. Tegenstander Herkingen’55 overtuigde in het eerste halfuur net wat meer dan de thuisploeg op het Oostersportpark. Vlak voor rust miste Duiveland een strafschop. In de tweede helft voetbalde Duiveland goed, maar zat een goal er niet in.

UITSLAGEN

AMATEURVOETBAL

Tweede klasse C:

MZC’11-Arnemuiden 3-1 (1-0 Sander van Vossen, 2-0 Kyle van Tiggelhoven, 3-1 Rody Vermue)