De 10e editie van de S.K.N.W.Kerst-Bingo was ook deze keer weer super gezellig

Vandaag, zaterdag 23 december 2023, werd de 10e editie van onze Kerst-Bingo georganiseerd. Een heuse jubileum uitgave dus !! Met uiteindelijk ook deze keer weer zo’n 75 deelnemers (en nog wat extra bezoekers aan onze kantine) kunnen we opnieuw terug kijken op een zeer geslaagd dagje bij S.K.N.W.K.

Omdat er niet meer gevoetbald hoefde te worden vandaag, was de kantine rond 13:00 uur geopend. Niet veel later kwamen de eerste deelnemers aan de Bingo al binnen om er zeker van te zijn een goed plekje te hebben.

Iets na 14:00 uur, toen de meesten aanwezig waren, werd er voor de eerste keer aan de Bingo-Molen gedraaid door onze vaste Bingo-Masters Jos van Spier en Martijn Neele. Overigens voordat de 10e editie van de S.K.N.W.Kerst Bingo daadwerkelijk werd er eerst nog eventjes gezongen voor onze jarige Jelle Verhoek.

Er werden vier rondes Bingo gespeeld. Tussendoor waren er voor alle aanwezigen overheerlijke snackjes. En inmiddels ook een traditie zo tussen 16:00 uur en 17:00 uur een heerlijk kopje verse snert (mede mogelijk gemaakt door Slagerij Van Zuidland). Dit allemaal onder het genot van (een) heerlijke drankje(s).

Uiteraard waren er ook nog twee rondjes verloting en aan het eind van de Kerst-Bingo werden uit alle gebruikte Bingo-kaarten ook nog wat prijswinnaars bekend gemaakt. Uiteindelijk was zo rond 18:15 uur deze 10e editie ten einde. Ook daarna bleef het overigens nog behoorlijk lang druk en gezellig in de kantine.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag. De mensen achter de bar en in de keuken, organisatie, loten verkopers en voor de rest iedereen die we dan nog vergeten zijn voor weer een top middag/avond !! En uiteraard een woordje van dank aan alle aanwezigen en deelnemers.

Tot volgend jaar wanneer absoluut editie nummertje 11 zal worden gehouden !!