Na vier jaar konden we nieuwe jaar weer eens openen met Nieuwjaarstraining

Zoals we eigenlijk wel gewend zijn bij S.K.N.W.K. wordt elk nieuw jaar traditiegetrouw afgetrapt met een Nieuwjaarstraining. Echter corona en het weer gooiden sinds 2020 roet in het eten. En dus moesten we inmiddels al weer vier jaar wachten, want zaterdag 4 januari 2020 was de laatste keer. Tot gisteren, vrijdag 5 januari 2024. Toen werd de Nieuwjaarstraining weer opnieuw in ere hersteld. We hebben deze keer eens voor de vrijdagavond gekozen (mede vanwege het feit dat ons 1e vandaag meedoet aan een zaalvoetbaltoernooi).

‘Jong’

Deze Nieuwjaarstraining was voor al onze seniorenteams en de JO19-1. Uiteindelijk hebben we met een select gezelschap een partijtje ‘jong’ tegen ‘oud’ gespeeld. En er was zelfs een ballenjongen aanwezig 😉

‘Oud’

Na een partijspel van een uurtje (waarbij ‘de oudjes’ onze ‘jonkies’ gelijk met was huiswerk opzadelden voor dit nieuwe voetbaljaar, want ze waren overduidelijk te sterk 😉 ) konden de heerlijke warme douches worden opgezocht. Hierna was het tijd voor de Nieuwjaarsreceptie. Deze begon aansluitend aan de Nieuwjaarstraining omstreeks 20:00 uur.

Bekijk nog meer foto’s van deze Nieuwjaarstraining elders op de site in Het Fotoboek.