Eerste selectie S.K.N.W.K. heeft topweekend achter de rug

Afgelopen weekend, vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 januari 2024, stond voor onze eerste selectie in het teken van een teambuildingsweekend. Ze verbleven met een groep van 22 personen in Het Bravenne in Holten. Klik hier voor meer informatie over de accommodatie: https://www.hetbravenne.nl/pagina/nl/1/1/home.html

Van horen zeggen en de foto’s en filmpjes die we hebben gezien, kunnen we zeker zeggen dat het een super geslaagd weekend is geweest.

Afgelopen vrijdag eind van de ochtend was het verzamelen bij sportpark ‘Het Springer’ en togen ze richting Holten in de regio Salland (provincie Overijssel). Met nog een tussenstop bij een gebouw met een grote gele ‘M’ arriveerden ze in de loop van de middag in Het Bravenne. Onder het genot van een drankje en wat spelletjes werd hun domein van dit weekend verkend.

Uiteindelijk werden er voorbereiding getroffen voor het avondeten. Dit was lekker gourmetten. Het smaakte heerlijk. ’s Avonds stond nog een heuse Pubquiz op het programma. Deze werd uiteindelijk gewonnen door De Holten Heroes (Damian, Dominique en Tim v/d C). Na afloop van de quiz was er nog voldoende tijd voor wat vertier. Dit alles uiteraard onder het genot van een ‘sapje’.

Na een goede nacht rust was het ’s morgens rond 09:30 uur tijd voor een goed ontbijt.

Er moest een goede bodem worden gelegd, want na het ontbijt gingen ze richting Outdoors Holten waar 2,5 lang diverse activiteiten op het programma stonden. Zo stond er o.a. boogschieten, boerengolf, voetbalpoolen, levend tafelvoetbal op het programma. Dit was ook zeer geslaagd.

Na deze activiteiten was het tijd weer ‘huiswaarts’ te keren (althans naar Het Bravenne). Daar kon eventjes worden opgefrisd, wat worden gedronken, gerelaxt of een kaartje worden gelegd. Eventjes goed bijtanken, want er kwam nog een gezellig avondje aan.

Ze gingen eerst lekker uiteten en uiteindelijk eindigden ze in het Kelderklasse Café in Holten. Dit was super gezellig.

Na een (te) korte nacht was het zo tegen het eind van de zondagochtend tijd voor een ontbijtje. Mede door de weersomstandigheden werden er voor de rest geen activiteiten meer gehouden. Na het ontbijt was het tijd om de spulletjes weer te pakken en zo zachtjes aan de terugreis in te gaan zetten. Zo rond klokje van 15:30 uur was S.K.N.W.K. 1 moe maar voldaan weer terug in Nieuwerkerk.

Ze kunnen nogmaals terugkijken op een zeer gezellig weekend. Dank aan de fotografen die ons dagelijks een inkijkje gaven hoe S.K.N.W.K. 1 zich heeft vermaakt. Wil je alles terugzien, kijk dan elders op onze site bij Nieuws en bekijk de verslagen per dag.

2 reacties op "Eerste selectie S.K.N.W.K. heeft topweekend achter de rug"

  1. Jeroen Heubach | 15-01-2024 at 21:14 |

    Jeroen Heubach

Reacties gesloten.