Eerste doelpunten dit seizoen voor Bas, Kevin en Robbert; Stefan Vermeer brengt seizoentotaal op 6 namens S.K.N.W.K. 3

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 3 februari 2024, kwamen alle drie seniorenteams in actie voor de competitie. Zowel S.K.N.W.K. 2 als 3 speelden een thuiswedstrijd. Ons vlaggenschip, S.K.N.W.K. 1, speelde in Kamperland de topper tegen Bevelanders 1. Helaas werd het net geen perfect weekend voor de blauw/zwarten. Immers het 2e en 3e wisten allebei met miniem verschil hun duels te winnen. Echter ‘de belangrijkste’ wedstrijd van dit weekend, de strijd om de koppositie in de 4e klas C werd door S.K.N.W.K. 1 uiteindelijk met 1-4 verloren.

Het begon allemaal nog heel mooi voor S.K.N.W.K. 1. Onder het toeziend oog van behoorlijk wat Nieuwerkerkse supporters vlogen de blauw/zwarten uit de start blokken. Al binnen enkele minuten stond het 0-1 op het scorebord. Het was Bas van Dijke met zijn eerste doelpunt van het seizoen (en zijn eerste officiële treffer namens het 1e) die ons op voorsprong zette.

Het begon allemaal zo mooi gisteren in de topper voor S.K.N.W.K. 1……

En niet veel later een geweldige uithaal van Remco v/d Berge die op de lat kwam. Was die er maar ingegaan…….. Uiteindelijk werden we daarna afgetroefd vooral op inzet door de thuisploeg. Nog voor de rust werd de stand omgedraaid naar 2-1. In de 2e helft herpakten we ons en gingen naarstig op zoek naar in eerste instantie de gelijkmaker. Helaas viel in de 84e minuut de 3-1. Uiteindelijk werd in in de laatste minuut van de blessuretijd zelfs nog 4-1.

Koen Kraaijenbrink (9) maakte het 2e doelpunt gisteren namens S.K.N.W.K. 2

Het 2e beet verloor vorige week nipt ’thuis’ van de Markiezaten 3 (4-5). Nu mochten ze opnieuw aantreden in Nieuwerkerk en wel tegen Halsteren 4. Via Robbert Uijl (zijn eerste van het seizoen) en Koen Kraaijenbrink met zijn 4e deze competitie zorgden er voor dat de ruststand 2-1 was. In de 2e helft werd niet meer gescoord en zodoende bleven de punten op Het Springer.

Robbert Uijl maakte zijn eerste doelpunt van dit seizoen (namens S.K.N.W.K. 2)

Hierna was het de buurt voor opnieuw een heuse derby tussen S.K.N.W.K. 3 en Brouwershaven 2. Het uitduel werd een heuse kelderklasse kraker die uiteindelijk in 5-5 eindigde. Nu was het ook weer een wedstrijd met een vreemd score verloop. Na 45 minuten spelen stonden de gasten op 0-1.

Kevin Schiettekatte (hier tijdens de wedstrijd van paar weken terug tegen D.G.B.C. 3) maakte gisteren zijn 1e doelpunt van het seizoen

In de 2e helft gooide S.K.N.W.K. 3 de schroom van zich af. Via 2x Stefan Vermeer en Kevin Schiettekatte (zijn eerste pas deze competitie (vorig seizoen scoorde hij er 10 !!)) kwam het 3e op 1-3. Toch lieten ze ‘Brouw’ nog terugkomen tot 2-3, maar daar zou het dan bij blijven.

Stefan Vermeer (hier tijdens de wedstrijd van paar weken terug tegen D.G.B.C. 3) scoorde 2x gisteren en bracht zijn seizoentotaal op zes namens het 3e

Met deze doelpunten dit weekend blijft Tim de Looze clubtopscorer met 11 treffers namens S.K.N.W.K. 1 tot nu toe. Nummer twee René Verschoor (gisteren afwezig i.v.m. een wintersport vakantie) blijft de nummer 2 met 8 doelpunten namens het 3e. Stefan Vermeer komt door zijn treffers op 6 doelpunten en bezet hiermee de 3e plaats op de topscorerslijst. Hij deelt deze 3e plaats met ploeggenoot Dirk-Jan Hoek en met Remco v/d Berge die ook 6x wist te scoren dit seizoen (namens S.K.N.W.K. 1) .

A.s. zaterdag, 10 februari 2024, is er een weekend vrij. De week erop, 17 februari 2024, komt alleen S.K.N.W.K. 3 in actie voor de competitie tijdens het inhaalduel uit bij FC De Westhoek ’20 3. Dus weer nieuwe ronde, nieuwe kansen dan voor de spelers van het 3e.