Duiveland verdedigt in rechtstreeks duel koppositie

Bron: www.wereldregio.nl

In een rechtstreeks duel om de eerste plaats in de vierde klasse C moet Duiveland het 6 april stellen zonder een trio.

Roy Quick en Bart van Duijn zijn geblesseerd en Tristan Korpershoek is geschorst voor het duel op het Oostersportpark tegen Bevelanders, dat een punt minder heeft. Dit geldt ook voor WIK’57 dat zaterdag ZSC ’62 treft. Bij de ploeg uit Kerkwerve is iedereen beschikbaar, de Scharendijkse tegenstander mist nog steeds een vast aantal geblesseerden.

Skip Reijnen (werk), Wesley Dalebout (op reis), Justin de Bruine (afwezig), Lex Theuns en Tim van de Meer (beiden geblesseerd) missen de wedstrijd van hun club, het gedegradeerde Brouwershaven, tegen Westhoek dat momenteel op de onveilige zevende plaats bivakkeert. SKNWK gaat zonder Karl Hanse naar het ook al gedegradeerde Fios.

MZC’11, koploper in de tweede klasse E, strijdt thuis tegen MOC’17 dat nog niet zeker is van direct lijfsbehoud. De Zierikzeese ploeg stelt het in de achttiende speelronde zonder Micca Bouwman, Christon Aimbabe en Coen Dalebout.

Bruse Boys kan de competitie in de derde klasse B weer helemaal opengooien door zaterdag in en tegen Halsteren te winnen. Thomas Maaskant, Luc Klop en Kevin Avdic zijn daar niet bij.
Een uitgebreid overzicht van de laatste speelronden van dit seizoen en de mogelijkheden voor de clubs van Schouwen-Duiveland zijn vrijdag in de papieren editie van 6 april te lezen.