Stefan ‘Spitsie’ Vermeer doet bijnaam eer aan met maar liefst 7 doelpunten tegen Bru 5

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 20 april 2024, kwamen opnieuw alle drie onze seniorenteams in actie voor de competitie. En voor alle drie was het een thuiswedstrijd op ons eigen sportpark Het Springer. Het werd een super middag voor blauw/zwart, want zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 3 wisten hun wedstrijden te winnen !!

De 1-0 van Tim v/d Cingel……

Voor S.K.N.W.K. 1 is het aftellen geblazen. Met een 2-0 overwinning gisteren op S.N.S. 1 staan ze nog steeds aan kop van de ranglijst van 4C. En nu nog maar twee duels te gaan. Waar gaat dit eindigen…. !? De Nieuwerkerkse treffers waren gisteren van onze Tim’s. De 1-0 was van de voet van Tim v/d Cingel. Naamgenoot Tim de Looze bracht met zijn 15e treffer, deze keer met het hoofd, de tussenstand (en uiteindelijk ook eindstand) op 2-0.

De 2-0 van Tim de Looze…..

S.K.N.W.K. 2 kon na lange tijd weer eens juichen. Ze versloegen op het kunstgrasveld op veld 2 Bruse Boys 4 met 2-1. Een mooie opsteker voor ‘ut twidduh’. Salo Begeman zorgde voor de 1-0. Dit was zijn 3e treffer van de competitie In de 2e helft maakte Lars van Klinken de 2-0, voor Lars het 5e doelpunt dit seizoen.

Salo Begeman scoorde gisteren de 1-0 voor S.K.N.W.K. 2

En dan S.K.N.W.K. 3. Zij lieten werkelijk waar niks heel van Bruse Boys 5 !! Na een 5-1 ruststand stokte de teller bij maar liefst 9-1. Met uiteindelijk 7 (!!) treffers was Stefan Vermeer de grote man. Hij deed hiermee zijn bijnaam ‘Spitsie’ echt eer aan. Hierdoor neemt hij ook een voorschot op de topscorerstitel dit seizoen bij de senioren, want inmiddels raakte hij al 20x het net.

Toen er in de rust aan Spitsie werd gevraagd hoeveel hij er had gescoord !!

De andere twee doelpunten bij het 3e waren van René Verschoor en Nick Bouwman. Voor hen respectievelijk hun 11e en 8e competitiedoelpunt namens S.K.N.W.K. 3.

En na afloop van de wedstrijd werd het nog eens gevraagd 😉

Met zijn 7 doelpunten erbij komt Stefan Vermeer (S.K.N.W.K. 3) op 20 treffers. Hiermee is hij dus nu ruim koploper op de topscorerslijst. Tim de Looze (S.K.N.W.K. 1) die dus gisteren zijn 15e maakte, volgt inmiddels op gepaste afstand. Nummer drie op de lijst is René Verschoor met 11 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3.

De aankomende twee weken is er weinig tot geen competitievoetbal. Alleen voor S.K.N.W.K. 3 staan er a.s. donderdag, 25 april 2024, en zaterdag 4 mei a.s. inhaalduels op het programma. Pas op zaterdag 11 mei 2024 staan er voor alle drie de seniorenteams weer competitieduels gepland.

De topscorerlijst ziet er na dit weekend als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/

Geef als eerste een reactie op "Stefan ‘Spitsie’ Vermeer doet bijnaam eer aan met maar liefst 7 doelpunten tegen Bru 5"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.